OŠ „Pavle Rovinski“ dobila 10.000€ za osvjetljenje fiskulturne sale

Nošeni vizijom da je dobra organizacija i kvalitetna usluga preduslov za dobro poslovanje i zadovoljnog klijenta, u "Elko Timu" vjeruju da su samo na taj način uspjeli da budu jedan od lidera ne samo u svojoj branši, već i šire

28676 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Elko Tim
Foto: Elko Tim

Povodom 30. rođendana, kompanija "Elko Tim" je prošlog četvrtka u Podgorici organizovala veče druženja i zabave sa brojnim zvanicama.

Među njima, pored poslovnih partnera i zapošljenih, bilo je ličnosti iz javnog života, istaknutih sportista i kulturnih poslenika.

Elko TIm
foto: Elko Tim

Kako je "Elko Tim" prepoznat kao društveno odgovoran član zajednice, ovaj značajan jubilej kompanije iskorišćen je i za uručenje vrijedne donacije u vidu osvjetljenja fiskulturne sale OŠ “Pavle Rovinski“ iz Podgorice u vrijednosti od 10.000€. Ovo nije prva donacija koju kompanija poklanja javnim ustanovama i organizacijama poput škola, vrtića, bolnica i ustanovama za brigu i smještaj starih.

Kompanija "Elko Tim" je aktivno posvećena razvoju sportske rekreacije svih ovih godina, pa je tako nedavno bila i naslovni sponzor polumaratona u okviru manifestacije "Podgorica Millennium Run".

Elko TIm
foto: Elko Tim

Zbog aktivnog učešća u razvoju zajednice, dobila je do sada nekoliko značajnih domaćih i međunarodnih priznanja, a posebno se ističu nagrade „Iskra“ za filantropiju i društveno odgovorno poslovanje Fonda za aktivno građanstvo, priznanje Europian Comission za korporativni volonterizam, nagrada Unije poslodavaca za društveno-odgovorno poslovanje, nagrada Zelena zvijezda za društveno odgovorno poslovanje Ekološkog pokreta „Ozon“ i Agencije za zaštitu životne sredine, i druge.

Kada je prije 30 godina osnovan, "Elko Tim" je u početku poslovao kao veleprodaja elektromaterijala. S godinama su proširili svoje kapacitete, dodajući ponudi i nove segmente u sferi ovog biznisa.Tako su se u kompaniji bazirali na proizvodnji ormana za struju, veleprodaji i maloprodaji elektro materijala i rasvjete, projektovanje i izvođenje elektroradova, projektovanje osvjetljenja za enterijere i eksterijere, kao i opremanje kompletnih poslovnih i stambenih prostora zaključno sa namještajem i dekoracijama. S većim obimom poslovanja, rasla su i strateška partnerstva s kompanijama u zemlji, regionu i u svijetu.

Prije 10 godina, kompanija Elko Tim je u tadašnjem TC Delta City otvorila i La Mia Casa, home decor radnju za prodaju dekoracija i namještaja. Kako bi zadovoljila i potrebe kupaca sa primorja, 2019. je otvorena još jedna La Mia Casa, i to u Radanovićima, za tržište juga Crne Gore. Danas se La Mia Casa nalazi u velikom Elko Tim Centru na Starom Aerodromu u Podgorici, pored salona rasvjete i elektro materijala.

Elko TIm
foto: Elko Tim

Nošeni vizijom da je dobra organizacija i kvalitetna usluga preduslov za dobro poslovanje i zadovoljnog klijenta, u "Elko Timu" vjeruju da su samo na taj način uspjeli da budu jedan od lidera ne samo u svojoj branši, već i šire. Poslovni partneri i zapošljeni im svojom lojalnošću već godinama pokazuju da zaista vrijede i da su na pravom putu ka rastu i daljem uspješnom razvitku kompanije.