Novogodišnja čarolija u One&Only Portonovi rizortu

Provedite vrijeme sa svojim najmilijima i uživajte u praznicima u One&Only Portonovi rizortu.

9209 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi

Na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, u jedinstvenom mediteranskom naselju Portonovi, One&Only Portonovi najavljuje prazničnu sezonu transformišući se u blistavu zimsku palatu.

„Radujemo se što će naši gosti uživati u praznicima u One&Only Portonovi rizortu uz raznovrsan program proslava i događaja za sve uzraste i interesovanja. Od svjetlucavih dekoracija, do ugodnih banketa i uzbudljivih muzičkih nastupa u prekrasnom u okruženju našeg rizorta, sigurni smo da će ova praznična sezona biti nezaboravna", prokomentarisala je je Tessa Gorman, generalna direktorica One&Only Portonovi rizorta.

One&Only Portonovi
foto: One&Only Portonovi

U idealnom okruženju, praznični kalendar rizorta je kreiran za goste svih generacija, sa ponečim za svakoga. Svečanosti počinju paljenjem lampica na jelci 4. decembra, a nakon toga od 15. decembra do 7. januara slijedi zabavna izrada i ukrašavanje kućica od medenjaka za najmlađe.

One&Only Portonovi
foto: One&Only Portonovi

Uz zvuk zvončića i praznične melodije u zraku, odmaralište je pripremilo ekstravagantne tradicionalne gozbe uključujući svečane večere na Badnje veče, 24. decembra i Božić, 25. decembra od 18 sati, te božićni ručak od podneva nadalje. Porodice i djeca svih uzrasta mogu da osjete uzbuđenje odmotavajući poklone u holu hotela sa samim Djedom Mrazom.

One&Only Portonovi
foto: One&Only Portonovi

Proslava Nove godine obećava veče za pamćenje uz svečanu večeru i zabavu u La Verandi 31. decembra. Ova noć će zasigurno postaviti ton za Novu godinu, i to u pratnji muzičke umjetnice Nike Turković sa bendom i spektakularnog vatrometa. Gala večera od pet sljedova, koju je osmislio izvršni šef kuhinje Chris Mare, donosi najbolje od mediteranske kuhinje u kombinaciji sa najboljim sastojcima iz Crne Gore. Produžujući veče na sljedeći dan, rizort nudi i posebne ponude za smještaj.

One&Only Portonovi
foto: One&Only Portonovi

U skladu sa novogodišnjim odlukama, wellness centar Chenot Espace će se u januaru fokusirati na programe detoksikacije, kao i na svakodnevne treninge joge i akva aerobika. NEO butik koji se nalazi u sklopu resorta imaće specijalne ponude modnih dodataka regionalnih i stranih brendova tokom decembra i januara.

Magični duh Portonovi naselja oživljava u decembru, uz mnoštvo lampiona i ukrasa. Ovo mjesto nudi niz svečanih događanja, zabave i nesvakidašnjih proslava koje će osigurati nezaboravan doživljaj. Gosti i posjetioci su pozvani da posjete Portonovi Božićni market i uživaju u domaćim specijalitetima, uključujući kolače, riblje specijalitete, hamburgere, vafle, takose i razne druge praznične zalogaje. Marina trg će ugostiti neke od najpoznatijih domaćih i regionalnih muzičkih zvijezda, među kojima su Amira Medunjanin i Petar Grašo, dok će djeca moći da uživaju ​​u društvu Djeda Mraza i dječjim predstavama. Gosti ne smiju propustiti uzbudljive svjetlosne instalacije koje će obasjati marinu i osvijetliti noćno nebo širom resorta.

One&Only Portonovi
foto: One&Only Portonovi

Provedite vrijeme sa svojim najmilijima i uživajte u praznicima u One&Only Portonovi rizortu.

Za rezervacije, pišite reservations@oneandonlyportonovi.com ili pozovite +382 31 691 001, dok je za programe u portonovi naselju potrebno izvršiti najavu putem emaila events@portonovi.com

Za više informacija posjetite oneandonlyresorts.com.