Novi izgled Dalmatinske za 150.000 eura

Aktuelni gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković rekao je da će se ovom temeljnom sanacijom, u dužini od 700 metara, olakšati odvijanje saobraćaja u tom dijelu Podgorice

8796 pregleda 17 komentar(a)
Novi izgled Dalmatinske, Foto: PG Biro
Novi izgled Dalmatinske, Foto: PG Biro

Dalmatinska ulica u Podgorici dobila je novi izgled, a kako je naveo izvršni direktor "Puteva d.o.o." Radenko Bulatović, vrijednost ove sanacije bila je 150.000 eura.

Aktuelni gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, kako se navodi u saopštenju iz Glavnog grada, istakao je da se ulica nalazila u lošem stanju, a da će se ovom temeljnom sanacijom, u dužini od 700 metara, olakšati odvijanje saobraćaja u tom dijelu Podgorice.

Povezani članci

01. Novembar 2022.

Počeli radovi na sanaciji Dalmatinske ulice u Podgorici

"Imajući u vidu da se Dalmatinska ulica, uprkos svom značaju, nalazila u jako lošem stanju, pristupili smo temeljnoj sanaciji ulice. Zahvaljujući našim vrijednim kolegama iz privrednog društva Putevi, ova ulica je dobila potpuno novi izgled", rekao je Vuković.

Dodao je da ako se pogleda šira slika, ostalo je da se saniraju Bulevar knjaza Danila, nekadašnji Cetinjski put.

"Četvrtinu posla smo odradili, unazad godinu i po", istakao je Vuković i najavio da će već naredne sedmice početi temeljna sanacija Bulevara knjaza Danila.

Bonus video: