Tivat: Nepropisno parkirano opštinsko vozilo, inspektori napisali dvije prijave

Automobil je takođe parkiran i na saobraćajnoj traci u suprotnom smjeru od pravilnog pravca kretanja

11690 pregleda 16 komentar(a)
Nepropisno parkirano vozilo, Foto: Čitalac Vijesti
Nepropisno parkirano vozilo, Foto: Čitalac Vijesti

Da ni činovnici i funkcioneri Opštine Tivat ne poštuju saobraćajne propise i odluku o regulisanju saobraćajnih tokova u tom gradu, pokazuje i današnji snimak iz male ulice koja vodi na parking iza stambenog bloka u Ulici Druge dalmatinske brigade u centru Tivta.

Naime, na dijelu kolovoza gdje je saobraćajnim znakom jasno zabranjeno parkiranje i zadržavanje, još od petka poslijepodne stoji službeni automobil Opštine Tivat "fiat tipo" (TVCG095) koji je uz to, parkiran i na saobraćajnoj traci u suprotnom smjeru od pravilnog pravca kretanja.

Iako automobil tu stoji već dva dana i ometa kretanje drugih vozila koji izlaze sa regularnog parkinga, specijalno vozilo "pauk" nije još uvijek uklonilo nepravilno parkirani opštinski službeni automobil.

Tivat nepropisno parkiranje
foto: Čitalac Vijesti

Fotografije koje su "Vijestima" proslijedili građani međutim, pokazuju da su službenici Sekretarijata za komunalni i inspekcijski nadzor Opštine Tivat u subotu i danas napisali dva prekršajna naloga i ostavili ih na nepropisno parkiranom službenom automobilu, tako da bi neko iz lokalne uprave ipak trebalo da snosi sankcije za ovakav neprimjeren postupak.

Na sajtu Opštine Tivat inače, ne postoji ažurirani spisak koji od opštinskih organa ili funkcionera duži konkretno koje od petnaestak službenih automobila sa kojima raspolaže lokalna uprava.

Prema nezvaničnim informacijama, "fiat tipo" (TVCG095) koji je nekada koristila Služba glavnog administratora Opštine Tivat, posljednjih mjeseci je na zaduženju u opštinskoj Direkciji za imovinsko-pravne poslove.

Bonus video: