Đurović: Da građani Danilovgrada nikad ne odstupe od borbe za bolju budućnost

U godinama pred nama potencijali Danilovgrada, kojih ima mnogo, moraju biti u potpunosti valorizovani, kako bi svi građani, bez izuzetka, osjetili povoljnost i privilegiju života u ovoj opštini, kazala je predsjednica Skupštine

2509 pregleda 4 komentar(a)
Đurović, Foto: Boris Pejović
Đurović, Foto: Boris Pejović

S pijetetom se sjećamo građana Danilovgrada koji su u antifašističkoj borbi, ali i mnogim drugim oslobodilačkim borbama prije toga, položili svoje živote za slobodu. Njihova žrtva i upaljena luča slobode bile su podsticaj za novije generacije da idu njihovim stopama i da nikad ne odstupe sa puta borbe za bolju budućnost domovine, saopštila je predsjedinca Skupštine Danijela Đurović.

To je kazala povodom 9. decembra, Dana Opštine Danilovgrad koji je čestitala gradskom rukovodstvu i svim građanima.

"U godinama pred nama potencijali Danilovgrada, kojih ima mnogo, moraju biti u potpunosti valorizovani, kako bi svi građani, bez izuzetka, osjetili povoljnost i privilegiju života u ovoj opštini", navodi se u saopštenju Kabineta predsjednice.

Đurović kako kaže, očekuje da lokalna samouprava prepozna razvojnu šansu grada i privuče domaće i strane investitore, kako bi se ostvarili projekti kojima će se poboljšati život građana.

"Politikom kontinuiranog unapređenja poslovnog ambijenta u ovom gradu, ali i cijeloj zemlji, mogu se obezbijediti mogućnosti za kvalitetno poslovanje svima koji se opredijele za takav korak", naglasila je Đurović.

"Na temelju započetih i planiranih projekata, uvjerena sam da Danilovgrad i njegove građane čeka bolja budućnost", zaključila je Đurović.

Bonus video: