Da 3.000 mališana iz cijele Crne Gore dobiju novogodišnji paketić

Zainteresovani koji žele da doniraju slatkiše mogu se javiti na broj Fondacije 068/042-427. Oni koji hoće da uplate novac mogu to uraditi preko žiro računa: 520-9194-41

3550 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Volonteri Crne Gore
Foto: Volonteri Crne Gore

Fondacija Volonteri Crne Gore pokrenula je akciju prikupljanja novogodišnjih paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica.

"Plan je da 3.000 mališana iz cijele Crne Gore dobiju novogodišnji paketić. Građani i društveno odgovorne kompanije mogu se priključiti ovoj akciji do 25. decembra. Zainteresovani koji žele da doniraju slatkiše mogu se javiti na broj Fondacije 068/042-427. Oni koji hoće da uplate novac mogu to uraditi preko žiro računa: 520-9194-41”, rekla je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore.

Pozvala je građane da zajedničkim snagama uljepšaju novogodišnje i božićne praznike djeci čiji roditelji nijesu u mogućnosti da im priušte praznični poklon.

“Nadam se da će građani i ovoga puta pokazati solidarnost i humanost. Svi zainteresovani mogu sami napraviti novogodišnji paketić, čiji će sadržaj činiti nekoliko kesica slatkiša, slaniša i sokića. Građani mogu napisati i neku lijepu poruku za djecu, vjerujemo da će im značiti. Ukoliko je neophodno da članovi volonterskog kluba dođu po poklon, mogu nas kontaktirati putem telefona, društvenih mreža ili mejla”, poručila je Došen.

Bonus video: