Ostvarite PRAZNIČNI BONUS od 30%

Limit Prime Vam omogućava CFD trgovanje raznim finansijskim instrumentima, kao što su: akcije, zlato, nafta, gas, žitarice, valutni parovi i kriptovalute.

25335 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime
Foto: Limit Prime

Novogodišnja euforija je svuda oko nas! Kraj 2022. godine je blizu, a to znači samo jedno, period darivanja je počeo!

Shodno tome, kompanija Limit Prime Securities, želi da svim novim klijentima ponudi praznični BONUS od 30%.

Praznici su savršena prilika da započnete Vašu trgovačku karijeru. Otvoriti realni nalog i započeti trgovanje vrlo je lako i jednostavno, takođe to možete uraditi uz svega par klikova.

Takozvano CFD trgovanje Vam daje priliku da ostvarite profit bez obzira na smjer kretanja cijene finansijskog proizvoda. Ako vjerujete da će cijena porasti, onda kupujete taj proizvod da biste ga u budućnosti prodali po većoj cijeni. Sa druge strane, ako mislite da će cijena pasti, tada prodajete proizvod.

Tokom prazničnog perioda ulazimo u jedan od najatraktivnijih ciklusa za učesnike na tržištu kapitala, tokom kog cijene finansijskih instrumenata uglavnom dožive rast.

Limit Prime Vam omogućava CFD trgovanje raznim finansijskim instrumentima, kao što su: akcije, zlato, nafta, gas, žitarice, valutni parovi i kriptovalute.

Zašto investirati tokom novogodišnjih praznika?

Tržište akcija je u poslednje tri godine, tokom decembra, bilježilo značajan rast (od 2.9%, 3.7% i 4.4%). Santa Claus rally i The January effect ukazuju na to da je ulazak u novu 2023. godinu veoma uzbudljiv za nove trgovce. Istorijski gledano, moguće je imati jako dobru zaradu tokom ovog perioda. Santa Claus rally odnosi se na rast cijena akcija tokom poslednjih pet trgovačkih dana u godini i prva dva trgovačka dana u novoj godini. Sa druge strane, Januarski efekat (The January effect) je hipoteza da u januaru cijene imaju tendenciju rasta više nego u bilo kom drugom mjesecu.

Neke od najaktuelnijih akcija američkih kompanija, sa kojima možete trgovati preko Limit Prime Securities, su sledeće: Tesla, Netflix, PayPal, Best Buy, Amazon, Apple eBay i mnoge druge.

Limit Prime
foto: Limit Prime

Tržište zlata je u novembru poraslo za više od 7%. Smanjivanje vrjednosti dolara i očekivanja da će Federalne rezerve Amerike (Fed) usporiti tempo povećanja kamatnih stopa, je rezultiralo velikim interesovanjem investitora za ovaj plemeniti metal. Takođe, zlato je dostiglo cijenu iznad 2.000 dolara za uncu u martu 2022., što se desilo prvi put od avgusta 2020. kao reakcija na rusku agresiju prema Ukrajini. Geopolitička neizvjesnost je učinila da zlato postane jedan od najatraktivnijih instrumenata za investitore i trgovce koji traže sigurno utočište za svoj novac.

Nafta, koju ponekad nazivamo crnim zlatom, veoma je osjetljiva na faktore ponude i tražnje. Cijena nafte je započela godinu dostizanjem najviših nivoa još od 2008. godine. Međutim, postepeno se dinamika tržišta promijenila. Ukoliko pratite događaje koji imaju značajan uticaj na cijene nafte poput: OPEK sastanaka, stanja u Rusiji i Ukrajini, kako i embargo Evropske unije na rusku naftu koji je nedavno stupio na snagu, možete dobiti indikacije o tome kada je najbolji trenutak za potencijalnu zaradu.

Zahvaljujući CFD načinu trgovanja, tržište je postalo mnogo pristupačnije prosječnom trgovcu na malo. Kompanija Limit Prime je regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore, nudimo profesionalne i vrlo sigurne brokerske usluge, a prioritet su nam naši vjerni klijenti.

Kako ostvariti PRAZNIČNI BONUS OD 30%?

Ukoliko želite da počnete sa trgovanjem, to možete učiniti odmah - otvaranjem računa za trgovanje i time ostvariti 30% prazničnog bonusa na prvi depozit.

Bonus dobijaju svi novi klijenti koji deponuju novac do 31.12.2022. godine.

Uz pomoć nasih mentora, saznajte kako se što bolje pozicionirati i koje faktore treba uzeti u obzir prilikom trgovanja na tržištu kapitala. Naša besplatna mentorska podrška vam stoji na raspolaganju. Za više informacija možete pozvati na broj +382 67 242 242

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Broj telefona: +382 67 242 242

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube