Flydubai leti na relaciji UAE-Crna Gora i poslije ljetnje sezone

Inače, najveća tzv. hibridna aviokompanija iz regiona Persijskog zaliva, „Flydubai“ svoju prvu redovnu sezonsku avio liniju između Ujedinjenih Arapskih Emirata i Crne Gore uspostavila je 23.juna. Njihovi avioni tipa „boingom 737-800“ iz Dubaija za Tivat lete dva puta nedjeljno, ponedjeljkom i petkom
54 pregleda 0 komentar(a)
flydubai, Foto: Siniša Luković
flydubai, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 24.09.2017. 12:10h

Aviokompanija „Flydubai“ iz Ujedinjenih Arapskih Emirata neće prekidati svoj aviosaobraća sa Crnom Gorom nakon završetka glavne ljetnje tuirsičke sezone, već će nastaviti da između dvije države saobraća tokom cijele godine.

Iz „Flydubaija“ je saopšteno da su zvog odličnih rezultata u postignutih u prvoj sezoni svojih operacija u Crnoj Gori na liniji Dubai-Tivat-Dubai, odlučili da za tivatski aerodrom lete mjesec dana duže nego što je to bilo prvobitno planirano, pa će njihovi avioni u Tivat sllijetati čak do 27.oktobra, umjesto samo do 26.septembra kako se originalno planiralo.

U novembru će „Flydubai“ da tivatskog preći na podgorički aerodrom na koji će njihovi avioni sljetati do početka naredne ljetnje turistilke sezone, kada se saobraćaj iz Dubaija opet vraća u Tivat.

Inače, najveća tzv. hibridna aviokompanija iz regiona Persijskog zaliva, „Flydubai“ svoju prvu redovnu sezonsku avio liniju između Ujedinjenih Arapskih Emirata i Crne Gore uspostavila je 23.juna. Njihovi avioni tipa „boingom 737-800“ iz Dubaija za Tivat lete dva puta nedjeljno, ponedjeljkom i petkom.

Bonus video: