"Puzijada": Najbrži je bio Đorđe Šoškić

„Došli smo ovdje da bismo se družili i zabavili djecu“, kazala je Danica, čija je ćerka Doroteja bila jedna od učesnica
98 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 24.09.2017. 08:59h

Najbrža beba na ovogodišnjoj „Sunčanoj Pampers Puzijadi“ bio je Đorđe Šoškić, koji je stazu prešao za sedam sekundi i 18 stotinki.

„Sunčana Pampers Puzijada“ održana je juče u tržnom centru „Delta City“ u okviru dječije manifestacije „Dan Sunca“, koja se održava jedanaesti put.

U veseloj trci učestvovalo je 90 mališana.

„Došli smo ovdje da bismo se družili i zabavili djecu“, kazala je Danica, čija je ćerka Doroteja bila jedna od učesnica.

Zbog velikog interesovanja, “Puzijada” je održana u dva termina, prijepodnevnom i popodnevnom. U oba dijela takmičenja, trkali su se mališani u osam grupa.

Pobjednica prijepodnevnog takmičenja bila je Darija Hodžić sa rezultatom od sedam sekundi i 45 stotinki, a osim nje, pobjednici u grupama bili su Anja Vučelić, Pavle Šćepanović, Vasilija Dedić, Sofija Radnić, Alija Šabotić, Lazar Vukčević i Mila Pejović. U drugom dijelu takmičenja najbrži je bio Đorđe, dok je za svega nekoliko stotinki sporija bila Dunja Đuričanin. Prvo mjesto u svojim grupama osvojili su i Lazar Sekulović, Stefan Mitrović, Nikola Mijović, Lana Anđušić, Matej Cacović i Damjan Zindović. Svi mališani dobili su nagrade i diplome.

Pored zabave za najmlađe, u „Danu Sunca“ su uživala djeca svih uzrasta. U okviru cjelodnevne manifestacije, priređen je raznovrstan program unutar „Delte“, dok su na parkingu brojne nevladine organizacije održale kreativno-edukativne radionice.

Ovogodišnji “Dan Sunca” organizovala je agencija „Memento marketing i komunikacije“.

Galerija

Bonus video: