Od sjutra nova Aroma u Baru

Od nas više za vas - tri dana velikih popusta na kompletan asortiman

22410 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina - Aroma
Foto: Domaća trgovina - Aroma

U ulici 24. Novembra bb u Baru, na mjestu nekadašnjeg diskonta Conto, sjutra se otvara novi AROMA market. U naredna tri dana (od četvrtka do subote) kupci će moći da obave kupovinu uz popuste od 20 odsto na kompletan asortiman. Pored toga očekuju ih brojni pokloni i specijalna sniženja u svim kategorijama proizvoda.

Aroma, Bar
foto: Domaća trgovina - Aroma

Iz kompanije „Domaća trgovina“ u čijem sastavu posluju AROMA marketi saopštili su da je ovo još jedan u nizu potpuno renoviran i savremeno opremljen objekat iz ovog maloprodajnog lanca.

„U proteklom period intenzivno smo radili na uređenju naših objekata, poboljšanju usluge i proširenju asortimana proizvoda koji se mogu kupiti u našim marketima. Naglasili bi da u našem sistemu posluje 62 AROMA i CITY marketa, a samo tokom ove godine otvorili smo i potpuno renovirali 15 marketa gdje smo pored uređenja cijelog prodajnog i magacinskog prostora, instalirali savremenu opremu na sekcijama kao što su mesara, pekara i gotova jela. Naši objekti su moderno opremljeni i uređeni, međutim pažljivo pristupamo i izboru asortimana, kontroli kvaliteta svježih kategorija i cjenovnim povoljnostima za potrošače. Tako smo i za naše potrošače u Baru spremili velike popuste i specijalne akcije u zaista lijepom i ugodnom ambijentu za kupovinu. Jedino što nismo mijenjali je cjenovna politika koja je ostala kao u nekadašnjem diskontu Conto. Pozivano sve naše sugrađane iz Bara da posjete naš novi market i iskoriste popuste i brojne poklone koje smo im spremili“- saopštili su iz ove kompanije.

Povodom otvaranja ovog marketa više informacija o cjenovnim povoljnostima i promocijama možete naći ovdje.

Radno vrijeme AROMA marketa u ulici 24. Novembra bb u Baru biće radnim danima od 7 do 22 časa. AROMA, sve za tebe!