Znanjem osnaženo preko 1.000 mladih

Coca-Cola podrška mladima program biće nastavljen i naredne godine, kako u Crnoj Gori, tako i na ostalim tržištima na kojim posluje Coca-Cola HBC kompanija

7383 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Coca-Cola podrska mladima
Foto: Coca-Cola podrska mladima

„Ovako izgleda podrška mladima u pravom smislu te riječi“, jedan je od komentara koji na najbolji način opisuje šestu sezonu projekta Coca-Cola podrška mladima u Crnoj Gori. Preko 1.000 polaznika ovogodišnjeg ciklusa imalo je priliku da od 11 predavača iz zemlje i regiona čuje savjete za uspješnu karijeru, kao i za savladavanje različitih izazova sa kojim se mladi suočavaju.

U šestoj sezoni jednog od najvećih neformalnih programa za osnaživanje mladih u našoj zemlji, kroz niz potpuno besplatnih predavanja, polaznici su naučili kako da napišu dobar CV, dođu do poslodavca uz LinkedIn, saznali kako da promovišu svoj biznis u eri društvenih mreža. Među temama su se našle i meke vještine i savjeti za mlade kako da se nose sa promjenama, steknu samopouzdanje i osnaže se za karijerni razvoj.

Šesta sezona bila je najuspješnija i najsveobuhvatnija do sada, jer smo uspjeli da okupimo veliki broj mladih ljudi željnih da znanje stečeno kroz formalno obrazovanje nadograde praktičnim i korisnim vještinama. Ponosni smo na činjenicu da je za šest godina više od 3.000 mladih svoju novu snagu dobilo upravo zahvaljujući Coca-Cola podrška mladima programu. Najviše nas raduje što često dobijamo komentar da biramo najbolje predavače i činimo znanje dostupnim“, kazala je Tijana Grujić, menadžerka za partnerstva sa lokalnom zajednicom u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora.

Coca-Cola podrska mladima
foto: Coca-Cola podrska mladima

Posebna vrijednost programa Coca-Cola podrška mladima je što okuplja partnere koju su prepoznali važnost neformalne edukacije, ali i to što program konstantno dopunjava teme, idući u korak sa aktuelnim vremenom i potrebama mladih.

Coca-Cola podrška mladima program biće nastavljen i naredne godine, kako u Crnoj Gori, tako i na ostalim tržištima na kojim posluje Coca-Cola HBC kompanija, koja kroz ovu platformu želi da osnaži ukupno milion mladih u zajednicama gdje posluje.