AROMA ambijent, Conto cijene –novi market u Baru

Od nas više za Vas!

29780 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Aroma
Foto: Aroma

U ulici 24. Novembra bb u Baru, na mjestu nekadašnjeg diskonta Conto, otvoren je novi AROMA market. Za sve kupce još danas i sjutra obezbijeđeni su pokloni i popusti od 20 odsto na kompletan asortiman. Više informacija o cjenovnim povoljnostima i promocijama možete naći ovdje.

Aroma
foto: Aroma

Naš objekat u ulici 24. Novembra već godinama ima vjerene kupce koji će sada u sasvim novom i po AROMA standardima uređenom ambijentu moći da nastave svoju tradiciju kupovine. Ono što nismo mijenjali jeste cjenovna politika koju smo do sad imali u ovom objektu. I zato bismo poželjeli dobrodošlicu svim našim kupcima u novi AROMA ambijent ali sa Conto cijenama.

Kao i drugi, tako je i ovaj AROMA market opremljen sa savremenom rashladnom opremom za svježe kategorije poput delikatesa, svježeg mesa, mlijeka i mliječnih prerađevina., voća i povrća. Period je slava, a bliže nam se božićni i novogodišnji praznici pa smo za sve kupce obezbijedili, iz naše Domaće mesare, veliki izbor kvalitetnog svježeg mesa, upakovanog i na mjeru. Što se tiče sekcije gotovih jela ona je dodatno proširena, a posebno ćemo obogatiti izbor tokom ljetnje turističke sezone. U sklopu svih naših AROMA marketa nalaze se i aparati za pečenje hljebova i peciva, tako da će i kupcima u Baru na raspolaganu

Pozivamo naše sugrađane da posjete AROMA market i iskoriste popuste i akcije pred nastupajuće praznike.

Radno vrijeme marketa biće svakog radnog dana od 7 do 22h.

AROMA, sve za tebe!