VIDEO Otvorena Novogodišnja priča na Cetinju

Svečano otvaranje upriličeno je večeras, sa početkom u 19 časova, a na Dvorskom trgu će biti postavljeno i besplatno klizalište

14764 pregleda 20 komentar(a)
Foto: Danijela Lasica
Foto: Danijela Lasica

Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje predstavili su program bazara „Novogodišnja priča u Prijestonici”, koji će trajati od 18. decembra do 8. januara.

Ta zimska manifestacija održava se prvi put na Cetinju, a na Dvorskom trgu postavljene su montažne kućice, na kojima će se naći hrana, napici, suveniri i novogodišnji ukrasi.

Autor: "Novogodišnja priča u Prijestonici"

Svečano otvaranje upriličeno je večeras sa početkom u 19 časova, nakon čega je zakazano održavanje koncerta Indire Levak (ex Colonia) u 20 časova.

U okviru bazara „Novogodišnja priča u Prijestonici” nastupiće i: ansambl Toć (20. decembar), Ničim izazvan (23.12), Goca Tržan (24.12), Nina Žižić (27.12), Andrea Demirović (28.12), Tina Džankić (30.12), Hari Mata Hari (08.01) i drugi lokalni izvođači i di-džejevi.

Novogodišnja priča u Prijestonici
foto: Danijela Lasica

Prazničnu ponudu će upotpuniti i dječji program: edukativna radionica Lipska pećina (21.12), dječja predstava “Male tajne porodice Mraz” (24.12), “Novogodišnja ljubavna čarolija” (25.12), dječiji program „Božićni kviz“ (08.01)...

Na Dvorskom trgu će, kako je saopšteno, biti postavljeno i besplatno klizalište.

Bonus video: