Dočekajte Novu godinu u srcu Boke, hotelu Casa del Mare Mediterraneo

Uz ekskluzivnu večeru, muzički program i jedinstvenu gastronomsku ponudu Casa del Mare Mediterraneo predstavlja idealan izbor za ugodno vrijeme i nezaboravan provod tokom novogodišnjih praznika.

17080 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Casa del Mare
Foto: Casa del Mare

Renomirana crnogorska hotelska grupacija Casa del Mare tradicionalno organizuje svečani doček Nove godine u autentičnom bokeškom ambijentu svog Casa del Mare Mediterraneo hotela. Potpuni ugođaj i bezbrižan ulazak u Novu 2023. godinu uljepšaće crnogorska pjevačica Andrijana Božović, koja će svojim raznovrsnim domaćim i stranim muzičkim repertoarom atmosferu u najluđoj noći učiniti vrijednom pamćenja.

Posebnost ovog novogodišnjeg iskustva ogleda se u ekskluzivnoj gastronomskoj ponudi Casa del Mare koja uključuje najfinije riblje i mesne specijalitete, koji se savršeno uparuju sa najboljim vinima iz svih krajeva svijeta. Marinirana riba izvanrednog kvaliteta, jastog i vrhunska pačetina samo su neki od delikatesa koji vas očekuju u očaravajućem ambijentu restorana Casa del Mare Mediterraneo hotela. Kroz pažljivo kreiran jelovnik u pet sljedova, gosti će imati priliku da uživajući u aromama Mediterana dožive jedinstveno fine dining iskustvo u jednom od najljepših djelova Boke.

Oni koji odluče da novogodišnje praznike provedu u ovom Casa del Mare kutku, imaju mogućnost da odaberu paket koji uključuje samo novogodišnju gala večeru u pet sljedova praćenu muzičkom izvedbom Andrijane Božović, ili pak dva ili tri noćenja uz dnevni matine i muziku uživo, novogodišnju gala večeru, kao i reprizu prvog dana u 2023. godini u restoranu Bocasa.

Više informacija o ponudi, cijenama i rezervacijama možete pronaći na zvaničnom sajtu hotelske grupacije Casa del Mare - www.casadelmare.me ili pozivom na broj 069 700 702.