Cosmetics aplikacija za kupovinu - kao poručena

Cosmetics proizvode od sada možete kupiti i preko aplikacije. Tako sve stižete, bez prepreke.

20147 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Cosmetics
Foto: Cosmetics

Aplikacija koju ste čekali - Coemetics aplikacija za kupovinu, stigla je kao poručena. Stigla je baš u pravom trenutku, jer decembar je mjesec prazničnog raspoloženja, užurbanih kupovina, traganja za poklonima… Gužve u prodavnicama su neizbježne, pa je zato dobro imati i opciju opuštene kupovine iz svog doma. Iako ponekad svi volimo da smo dio te praznične gužve i da na licu mjesta probamo, pomirišemo, dodirnemo ono što želimo u svojoj korpi, složićete se da ima dana kada to jednostavno ne prija!

Poznajemo taj tvoj osjećaj…

Planirate šoping...kozmetika, šminka… a mislite i kuću malo da sredite…gosti se najavili za veče… A vi u žurbi, gužva u saobraćaju, možda i u prodavnici, a vani pada kiša… ili vam se jednostavno ne izlazi iz kuće?!

Opustite se i koristite prednosti online kupovine

Cosmetics proizvode od sada možete kupiti i preko aplikacije, za koju ne sumnjamo da je već imate u telefonu. Ali ako je kojim slučajem do sada nijeste preuzeli, parvo je vrijeme da to sada učinite. Cosmetics aplikacija se nalazi na Google Play, za sve vas koji koristite Android telephone, kao i na App Store, ukoliko ste korisnik iPhone mobilnog telefona. Za registraciju tj. kreiranje naloga na Cosmetics aplikaciji, i dalje važi poklon dobrodošlice – 100 Beauty Friend tačaka, koje odmah možete i koristiti, mijenjajući ih za popuste.

Uz pomoć Cosmetics aplikacije:

  • dođite lako do informacija o svim proizvodima
  • one koje želite, klikom ubacite u korpu
  • izaberite akcijski ili Beauty Friend popust
  • platite pouzećem ili karticom, vi birate
  • odredite mjesto i vrijeme dostave
  • pratite pošiljku

Ostaje vam samo da sačekate paket na svojim vratima!

Stavi tačku na 2022.

Ne odustajte od svojih dobrih navika – Cosmetics-a & Beauty Friend loyalty kartice. Znamo da ste vrijedno skupljali Beauty Friend tačke, da ste koristili mnoge povoljnosti i da ste pratili sve naše aktivnosti.

Cosmetics
foto: Cosmetics

Sve Beauty Friend pogodnosti možete koristiti i prilikom kupovine putem Cosmetics aplikacije!

Možda imate još neiskorišćenih tačaka na svojoj kartici, a već od prvog radnog dana 2023. počinje novi krug skupljanja. Zato vam je Cosmetics omogućio da te preostale „stare“ tačke iskoristite do 31. januara 2023.

Zato, katalog u ruke ili ga preuzmite sa našeg sajta, pa osmislite kako ćete tačke najbolje iskoristiti. Da li će to biti kupovina ponuđenih prozvoda za 10, 50 ili 100 tačaka, gdje su popusti 20% i 40%, ili ćete odabrati brendove iz ponude za 15, 25 ili 200 tačaka, odluka je vaša. A tu je i mogućnost trgovina po sopstvenom izboru, u kojima u zamjenu za 45 tačaka slijedi 5% popusta, za 95 tačaka 10%, a za 150 tačaka 15% popusta.