INA-CRNA GORA donirala novogodišnje paketiće za djecu

Cilj ovog projekta je bio podijeliti prazničnu čaroliju sa drugima i pomoći Crvenom krstu kako bi što veći broj djece iz socijalno ugroženih porodica osjetio radost predstojećih praznika.

15697 pregleda 0 komentar(a)
Foto: INA CG
Foto: INA CG

Da na lijep način završe 2022. godinu, odlučili su se u INA-i CRNA GORA pa su zaposleni u ovoj kompaniji zajedno pripremali novogodišnje paketiće za djecu.

Paketići su podijeljeni mališanima u Opštoj bolnici u Baru, fondaciji „Budi human“, a preko 300 paketića su donirali Crvenom krstu u Podgorici.

Cilj ovog projekta je bio podijeliti prazničnu čaroliju sa drugima i pomoći Crvenom krstu kako bi što veći broj djece iz socijalno ugroženih porodica osjetio radost predstojećih praznika.

„Vrijeme je darivanja pa smo ove godine odlučili obradovati najmlađe i poželjeti im sretne blagdane. Ponosan sam na svoje kolegice i kolege koji su podržavajući ovaj projekat pokazali svoju humanost.

Naša kompanija će nastaviti posvećivati pažnju društveno odgovornom poslovanju te podržavati institucije i projekte od važnosti za zajednicu.“ zaključio je Matija Cegledi, Izvršni direktor u INA-CRNA GORA d.o.o.

INA CG
foto: INA CG

Ova kompanija već više od 20 godina uspješno posluje na crnogorskom tržištu, svakodnevno radeći na poboljašanju svoje ponude kako bi kupcima obezbijedili vrhunsku uslugu na putu.

Pored Class Plus goriva sa usavršenom formulom aditiva za sigurnu i bezbrižnu vožnju, na INA maloprodajnim mjestima uvijek možete napraviti pauzu od puta u Fresh Corner-u uz kremastu kafu ili hrskavi hot dog.

INA CG
foto: INA CG

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više zavisnih društava u potpunom ili djelimičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. NA Grupa je članica MOL Grupe.