Zoronjić: Obezbijediti sredstva za magnetnu i rekonstrukciju Internog odjeljenja bolnice u Bijelom Polju

"Smatram da je moja poslanička i lična obaveza da kroz svoje političko djelovanje dam doprinos za realizaciju ovog projekta", kazala je poslanica GP URA

6473 pregleda 10 komentar(a)
Zoronjić, Foto: GP URA
Zoronjić, Foto: GP URA

Poslanica Kluba Crno na bijelo Suada Zoronjić podnijela je amandmane na Predlog zakona o budžetu za 2023. godinu, kojim traži obezbjeđivanje sredstava za nabavku uređaja za magnetnu rezonancu i rekonstrukciju Internog odjeljenja Opšte bolnice u Bijelom Polju, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA.

“Ove godine kao i prethodne podvlačim neophodnost opremanja Opšte bolnice u Bijelom Polju sa magnetnom rezonancom. U konsultaciji sa strukom, iskristalisao se zaključak da je ova tehnologija neophodna da osiguranici sjevera koji gravitiraju ka Bijelom Polju, imaju puni kvalitet u dijagnostici patoloških stanja. Ja, kao narodna poslanica, koja dolazi iz tog kraja smatrala sam i smatram da je moja poslanička i lična obaveza da kroz svoje političko djelovanje dam doprinos za realizaciju ovog projekta", navela je ona.

"Shodno svom stavu od prethodne godine, za koji se očigledno nije imalo sluha, ja taj isti stav ponavljam i sada i zalažem za to svoj poslanički dignitet, a time jasno šaljem poruku odgovornima, od premijera i nadležnih ministara zdravstva i finansija. U kontekstu ovog u obavezi sam da najavim i moje dalje istrajavanje za obezbjeđivanje sredstava neophodnih za rekonstrukciju i modernizaciju Internog odjeljenja bolnice u Bijelom Polju", zaključila je Zoronjić.

Bonus video: