Nenezić: Bar oduvijek bio primjer grada gdje smo uvažavali i čuvali jedni druge

"Božićna radost nam daje priliku da još jednom u atmosferi ljubavi, sloge i razumjevanja osnažimo vjeru u zajednički život oličen u poštovanju različitosti i univerzalnih vrijednosti kojima se teži na ovaj dan", kazao je predsjednik SO Bar

1861 pregleda 0 komentar(a)
Nenezić, Foto: Služba za skupštinske poslove SO Bar
Nenezić, Foto: Služba za skupštinske poslove SO Bar

Predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić uputio je čestitku građanima rimokatoličke vjeroispovijesti, nadbiskupu barskom monsinjoru Roku Đonlešaju i predstavnicima Barske nadbiskupije, povodom Badnjeg dana i Božića.

"U ovim blagdanima dužni smo da podsjetimo sebe da imamo obavezu međusobnog poštovanja, uvažavanja i očuvanja mira kao uzvišenih vrijednosti naše zajednice. Bar je oduvijek bio primjer grada gdje smo uvažavali i čuvali jedni druge, učinimo sve da tako i ostane.

"Božićna radost nam daje priliku da još jednom u atmosferi ljubavi, sloge i razumjevanja osnažimo vjeru u zajednički život oličen u poštovanju različitosti i univerzalnih vrijednosti kojima se teži na ovaj dan.

"Želim Vam da praznične dane provedete u svakom blagostanju i istinskom miru sa porodicama i dragim ljudima i neka naše domove i srca ispune radost, blagostanje, mir, sreća, dobro zdravlje i svaki blagoslov", saoštio je Nenezić.

Bonus video: