Finalno novogodišnje sniženje do 55% u salonu Doğtaş Exclusive

Da li ste već napravili listu novogodišnjih odluka? Ako se na njoj nalazi želja da malo više ugađate sebi, imamo sjajan predlog kako to da uradite već danas. Dočekajte Novu godinu u novom namještaju, tako što ćete iskoristiti jedinstvenu priliku.

22907 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dogtaš
Foto: Dogtaš

U salonu namještaja Doğtaş Exclusive u Podgorici u toku je finalno novogodišnje sniženje od 25% do 55%, koje traje do 31. decembra. Čak duplo jeftinije možete da kupite namještaj koji će upotpuniti novogodišnju čaroliju i učiniti Vaš dom pravim mjestom za odbrojavanje posljednjih sekundi 2022. godine. Dodatna povoljnost je spremnost zaposlenih u Doğtaş Exclusive salonu da odabrane komade dostave na željenu adresu i montiraju u roku od 48 sati.

Ukoliko planirate da opremite kompletan stan ili kupite više komada namještaja, i za to postoji olakšavajuća okolnost. Pored navedenih sniženja, u saradnji sa Addiko bankom, možete ostvariti kreditiranje na čak 60 rata, bez odlaska u banku. O tome više možete da pročitate na ovom linku.

Spoj luksuza i kvaliteta

Doğtaş Exclusive u svom portfoliju ima sve proizvode koji su potrebni za dom, kao što su sjedeće garniture, ugaone garniture, trpezarije, spavaće sobe, mladenačke sobe, madrace, rasvjetu, tepihe, kućni tekstil i druge prateće dodatke. Posebnu pažnju posvetili su dekorativnim komadima, koji Vašem prostoru mogu dati potpuno novu dimenzju. Kompletnu ponudu pogledajte na sajtu salona.

Za one koji imaju dilemu kako da sve željene komade namještaja uklope u svom stanu, Dogtaš Exclusive nudi besplatnu arhitektonsku uslugu – PCON, koja oživljava dizajnerske ideje kupaca. U pitanju je software koji u 3D prikazuje kako namještaj izgleda u Vašem životnom prostoru i jasno vizualizuje ono o čemu ste maštali, što vam može pomoći prilikom izbora namještaja, boja i materijala.

Doğtaş Exclusive je inače lider u sektoru dizajniranog namještaja, koji predstavlja spoj luksuza i kvaliteta. Njegova zemlja porijekla je Turska, gdje ima tradiciju dugu pola vijeka. Salon u Podgorici, koji je otvoren u julu, nalazi se na Bulevaru 21. maj (Cetinjski put). Jedan je od preko 200 Dogtaš Exclusive salona namještaja u čak 37 zemalja svijeta. Zahvaljujući finalnom novogodišnjem sniženju, sada možete da budete u trendu i uživate u udobnom namještaju, koji se prodaje i u Istanbulu, Parizu, Londonu, Beču, Berlinu, Lionu, ali i Accra, Tel Aviv, Dubai, Nairobi, Riyadh i mnogim drugim svjetskim gradovima.