Novaković: Božić je praznik radosti koji daje nadu i podstrek da savladamo prepreke i iskušenja

"Neka praznik Hristovog rođenja unese mir, zdravlje, sreću i blagostanje u sve domove, oplemeni naša srca i umove", poručio je predsjednik Biram Crnu Goru - Biram Bar

1749 pregleda 0 komentar(a)
Novaković, Foto: Biram Bar - Biram Crnu Goru
Novaković, Foto: Biram Bar - Biram Crnu Goru

Predsjednika Biram Crnu Goru - Biram Bar, Radomir Novaković Cakan, uputio je tople čestitke i najlješe želje sveštenstvu i vjernicima koji po gregorijanskom kalendaru slave Božić.

"Svim građanima katoličke vjeroispovijesti, barskom nadbiskupu g. Roku Đonlešaju, kotorskom biskupu g. Ivanu Štironji, sveštenstvu, kao i svima, u domovini i dijaspori, koji slave prema gregorijanskom kalendaru, u ime Biram Crnu Goru- Biram Bar i u svoje ime, upućujem tople čestitke i najlješe želje povodom Božića", poručio je Novaković.

Božić je, kako kaže, praznik radosti koji nam daje nadu i podstrek da savladamo prepreke i iskušenja, da se podsjetimo svih onih univerzalnih vrijednosti koje nas kao ljude spajaju, da istina, pravda i dostojanstvo za svakog čovjeka ponaosob vode putem zajedničkog napretka,

"Neka praznik Hristovog rođenja unese mir, zdravlje, sreću i blagostanje u sve domove, oplemeni naša srca i umove i da snagu i mudrost da zajedno stvaramo ljepšu budućnost za svakog građanina i našu Crnu Goru", zaključuje Novaković, a navodi se u saopštenju Biram Crnu Goru - Biram Bar.

Bonus video: