Šehović: Katolički Božić simbol mira, međusobnog uvažavanja, pomaganja i empatije

Poručio je da koristi priliku da u atmosferi praznične harmonije podsjeti na značaj saradnje, razumijevanja i uzajamne podrške, koji su osnova izgradnje boljeg, pravednijeg i uspješnijeg društva

1221 pregleda 5 komentar(a)
Šehović, Foto: Boris Pejović
Šehović, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Damir Šehović čestitao je nastupajući Božić svim vjernicima koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

Šehović se u čestitki osvrnuo na univerzalne vrijednosti saosjećanja, solidarnosti i zajedništva, navodeći značaj poštovanja različitosti i njegovanja svih onih vrlina i znamenitosti koje obogaćuju naše crnogorsko društvo i predstavljaju bitnu komponentu građanskog bića naše države.

"Katolički Božić koji je simbol mira, međusobnog uvažavanja, pomaganja i empatije, želim da provedete u duhu tolerancije i jedinstva", kazao je Šehović, a navodi se u saopštenju Socijaldemokrata.

Poručio je da koristi priliku da u atmosferi praznične harmonije podsjeti na značaj saradnje, razumijevanja i uzajamne podrške, koji su osnova izgradnje boljeg, pravednijeg i uspješnijeg društva, ali i podsticaj da zajednički prevazilazimo sve izazove.

Bonus video: