UNIQA donirala 16.000 eura SOS dječijim selima u SEE regionu

U zajedničkoj dobrotvornoj akciji, grupa zemalja koja čini UNIQA SEE region, a koji se sastoji iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bugarske, zajedno su donirale 16.000 eura SOS dječijim selima i drugim organizacijama koje brinu o djeci koja odrastaju bez brige i podrške koja im je potrebna, u svakoj od zemalja.

8949 pregleda 0 komentar(a)
Foto: UNIQA
Foto: UNIQA

Ovom društveno odgovornom kampanjom, UNIQA osiguranje nastavlja tradiciju ulaganja u zajednicu, pružajući podršku najmlađima kojima je pomoć neophodna istovremeno ukazujući na važnost empatije i saosjećanja prema našim malim sugrađanima koji djetinjstvo provode bez roditeljske pažnje. Oslanjajući se na strategiju „UNIQA 3.0 – Posadimo sjeme za budućnost” u okviru koje je briga o zajednici među vodećim principima poslovanja, UNIQA nastoji da svojim aktivnostima pozitivno utiče na svoje okruženje i unaprijedi sredinu u kojoj posluje.

Kako bi obradovali djecu koja, nažalost, praznike ne mogu da provedu u okrilju svojih porodica, i bar malo im uljepšali magično doba godine koje nam predstoji, ovoj inicijativi su se u duhu Deda Mraza pridružili zaposleni u UNIQA osiguranju darujući mališanima širom regiona paketiće, knjige, igračaka i slatkiša.

Predstavnici UNIQA osiguranja u Crnoj Gori uručili su ček u vrijednosti od 2.500 eura kao i paketiće koje su pripremili zaposleni u ovoj osiguravajućoj kući, mališanima iz Dječijeg doma „Mladost” u Bijeloj. Ovim paketićima obradovali su djecu – korisnike Dječijeg doma, dok će novčana sredstva biti uložena u poboljšanje uslova u kojima žive.

U skladu sa vrijednostima koje kompanija njeguje, zaposleni u UNIQA osiguranju vjeruju u solidarnost sa najosjetljivijim društvenim grupama koju pokazuju i kroz svoja djela, i odgovorno pristupaju prilikom kreiranja dobrotvornih inicijativa u želji da naše okruženje postane bolje i humanije mjesto za život. Briga o zajednici predstavlja jedan od vodećih principa poslovanja UNIQA osiguranja i kompanija će nastaviti da inicira različite društveno odgovorne aktivnosti usmjerene ka poboljšanju uslova života u zajednicama u kojima posluje.