Dnevni centar će i u budućnosti biti posebna sfera interesovanja Prijestonice Cetinje

Iz Službe gradonačelnika su dodali da Dnevni centar raspolaže "odličnim uslovima za rad i efikasnom i profesionalnom kadrovskom strukturom", a da trenutno ima 27 korisnika

1367 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Služba gradonačelnika Cetinje
Foto: Služba gradonačelnika Cetinje

Dnevni centar će i u budućnosti biti posebna sfera interesovanja Prijestonice Cetinje, poručio je gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković.

On je sa zamjenicom gradonačelnika Anom Novović i sekretarom Sekretarijata za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti Savom Borozanom posjetio JU Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom u Prijestonici Cetinje.

Iz Službe gradonačelnika je saopšteno da su uručili novogodišnje poklone korisnicima Dnevnog centra i čestitali im predstojeće praznike, uz želje da ih provedu u porodičnom okruženju i prijateljima u miru, sreći i ljubavi.

"U razgovoru sa direktorom Centra za dnevni boravak Božidarom Drecunom, gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković istakao je da će Dnevni centar i u budućnosti biti posebna sfera interesovanja Prijestonice Cetinje i poželio da u Novoj 2023. godini, svojim marljivim radom nastave uspješnu misiju rada sa korisnicima Centra kao i do sada", piše u saopštenju.

Dodali su da Dnevni centar raspolaže "odličnim uslovima za rad i efikasnom i profesionalnom kadrovskom strukturom", a da trenutno ima 27 korisnika.

foto: Služba gradonačelnika Cetinje

Drecun se zahvalio Điraškoviću i saradnicima na posjeti i podršci, naglasivši da iza uspjeha te ustanove stoji velika posvećenost svih zaposlenih i ljubav prema poslu.

Đuraškoviću je tom prilikom uručena novogodišnja čestitka koju su korisnici Centra za Dnevni boravak Prijestonice Cetinje zajedno izradili.

Bonus video: