Uručili paketiće učenicima na Velimlju

Predsjednik SO Nikšić Nemanja Vuković kazao je da šalju poruku da rukovodstvo Opštine neće zaboraviti niti zapostaviti djecu na seoskom području

924 pregleda 3 komentar(a)
Foto: SO Nikšić
Foto: SO Nikšić

Nemanja Vuković, predsjednik Skupštine opštine (SO) Nikšić, i Dejan Ivanović, sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje, posjetili su Osnovnu školu "Rade Perović" na Velimlju i učenicima uručili novogodišnje paketiće.

"Predsjednik SO je istakao da mu veliko zadovoljstvo pričinjava to što je ponovo, nakon više od 20 godina, posjetio školu na Velimlju. Kazao je da poklon-paketi, koje je uručio mališanima, imaju simboličku vrijednost i šalju poruku da rukovodstvo Opštine neće zaboraviti niti zapostaviti djecu na seoskom području", stoji u saopštenju za javnost.

Opština je, prema njegovim riječima, brojim projektima realizovanim na teritoriji Banjana, uložila značajne napore u cilju unapređenja uslova života na tom području. Obećao je da će tako biti i u narednom periodu.

U ime škole Vukoviću i Ivanoviću se zahvalila Ana Rašović, profesorica engleskog jezika, koja ih je upoznala sa funkcionisanjem ove obrazovno-vaspitne ustanove, pomenuvši i brojne izazove sa kojima se suočavaju.

"Ispred mjesne zajednice predstavnike lokalne uprave pozdravio je Momčilo Eraković, koji je pohvalio rukovodstvo Opštine zbog velikog truda i zapaženih učinaka ostvarenih u Banjanima. Eraković je istakao da je uvjeren da će, i ubuduće, unapređenje kvaliteta života u ruralnim područjima biti jedan od prioriteta Opštine", stoji u saopštenju.

Bonus video: