"Ispuni želju": Stiglo 26 pisama Djeda Mrazu

Djeda Mraz je mališanima uspio da ispuni želje zahvaljujući dugogodišnjim saradnicima i prijateljima, kazala je Konstantina Vojinović

1030 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NVO Izvor života
Foto: NVO Izvor života

Na adresu NVO "Izvor života", u sklopu akcije "Ispuni želju",stiglo je 26 pisama upućenih Djeda Mrazu, a pomenuta nevladina organizacija se potrudila da im želje ispuni.

"Mališani su imali jako skromne želje, pa su tako neki poželjeli nove cipele za sebe, braću i sestre, neki da imaju drva da im bude topla zima. Bilo je i malo većih želja da dobiju lap top, televizor i telefon, a i onih tužnih da ne budu gladni i da im Djeda Mraz donese puno hrane. Jedan sedmogodišnji dječak napisao nam je da je cjele godine bio dobar i da za sebe ne želi ništa već njegovoj sestri da poklonimo puno slatkiša kako bi imala tokom cjele godine za užinu kao i sva druga djeca iz njenog odelenja jer mama nije imala ove godine da joj kupi svaki dan. Maja je poželjela novu jelku i ukrase, jedna djevojčica poželjela je da kad useli u novu kuću koju smo zahvaljujući prijateljima obezbjedili, Djeda Mraz joj vrati malu sestricu koja je u hraniteljskoj porodici i da svi zajedno proslave Božić. Maleni Viktor poželio je dres, naša plavooka drugarica dobila je igračke koje je biral sa još dvoje drugara koji su imali istu želju, a jedna Jeca sa mamom će ove godine na more", navodi se u saopštenju "Izvora života".

Kako je kazala Konstantina Vojinović, Djeda Mraz je mališanima uspio da ispuni želje zahvaljujući dugogodišnjim saradnicima i prijateljima.

"Nijedna želja nije ostala neostvarena, a osmjeh ovih mališana zauvjek će ostati urezan u nama. Neizmjernu zahvalnost dugujemo našim prijateljima koji su sa nama čitali pisma i ispunjali želje, zajedno smo plakali i zajedno se radovali jer smo uspjeli", kazala je Vojinović.

Poručila je da se njihova misija nastavlja i da "Božićni karavan" počinje 4. januara i trajaće sve do Božića.

Bonus video: