Lekić: Rudnik uglja društveno-odgovorna kompanija koja vodi računa o svim građanima Pljevalja

Izvršni direktor Rudnika uglja AD Pljevlja poručio je da su aktivnosti JU "Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i lica sa invaliditetom Pljevlja" od neopisivo velikog značaja za grad

3360 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Rudnik uglja Pljevlja
Foto: Rudnik uglja Pljevlja

Izvršni direktor Rudnika uglja AD Pljevlja, Milan Lekić, poručio je da je Rudnik uglja društveno-odgovorna kompanija koja vodi računa o svim građanima Opštine Pljevlja.

"Povodom tradicionalne novogodišnje priredbe u organizaciji JU "Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i lica sa invaliditetom Pljevlja" i NVU "Zračak Nade“, izvršni direktor Rudnika uglja AD Pljevlja, Milan Lekić, posjetio je prostorije ove ustanove, upoznao se sa njenim radom i podijelio poklon paketiće korisnicima", navodi se u saopštenju Rudnika uglja AD Pljevlja.

Tim povodom Lekić je, kako dodaju, saopštio da se sa velikim zadovoljstvom odazvao pozivu.

"Rudnik uglja je društveno-odgovorna kompanija koja vodi računa o svim građanima opštine Pljevlja, pogotovo o onima kojima je pomoć najpotrebnija. Naše današnje druženje pričinjava mi posebnu čast, jer znam da sam okružen čistim dušama. Aktivnosti ove ustanove su od neopisivo velikog značaja za naš grad", rekao je on.

Ti poklon paketići koje su danas podijelili, dodaje Lekić, su simbol njihovog prijateljstva, a nastupajući praznici su samo jedan od povoda za njihovo druženje.

"Ono što mogu da kažem na kraju jeste da ćete u nama uvijek imati sigurnog partnera ali, prije svega, prijatelja", zaključio je Lekić.

Bonus video: