Uprava za inspekcijske poslove: Za sreću je potrebno malo

Iz Uprave za inspekcijske poslove u prethodnim danima dijelili su paketiće i obilazili djecu i korisnike u Domu ‘’Mladost’’ u Bijeloj, NVO ''Ruka prijateljstva', i JU ''Komanski most''

3191 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Uprava za inspekcijske poslove
Foto: Uprava za inspekcijske poslove

Da je za sreću potrebno malo, uvjerili su se i članovi delegacije Uprave za inspekcijske poslove.

U to su se uvjerili dok su u danima iza nas svojim malim doprinosom u vidu dodjele paketića obilazili djecu i korisnike u Domu ‘’Mladost’’ u Bijeloj, NVO ''Ruka prijateljstva', i JU ''Komanski most'' i na taj način izmamili mnoštvo osmjeha.

"Naime, članovi delegacije Uprave za inspekcijske poslove na čelu sa v.d. direktorice Anom Vujošević ove posjete iskoristili su i da sa predstavnicima institucija razmjene iskustva i udruženim snagama doprinesu što efikasnijem radu i boljim rezultatima istih. U tom pogledu Inspekcija za socijalnu i dječiju zaštitu kao i Prosvjetna inspekcija su te koje će i u narednom periodu nastaviti sa pružanjem podrške i pomoći korisnicima, kao i stručne pomoći u okviru svojih nadležnosti. Posebno raduje činjenica da široki opus nadležnosti inspekcija koje su pod okriljem same Uprave podrazumijeva i doprinos u ovom segmentu. Nesebičnost zaposlenih kao i humanost koja je sveprisutna ostavili su utisak na predstavnike Uprave", navodi se u saopštenju Uprave za inspekcijske poslove.

Tim malim humanitarnim činom Uprava za inspekcijske poslove je, kako navode, uvažavajući važnost ovih institucija, i sa željom da dodatno ojača saradnju, pokušala da uljepša predstojeće praznike onima kojima je to najpotrebnije.

Bonus video: