Pored ulja i brašna za Narodnu kuhinju Nikšić obezbjedili i zimovanje za deset mališana

"Umjesto novčane pomoći, na naš lični zahtjev, dobićemo donaciju u vidu namirnica"

1421 pregleda 1 komentar(a)
Detalj iz Narodne kuhinje, Foto: Luka Zeković
Detalj iz Narodne kuhinje, Foto: Luka Zeković

Narodna kuhinja iz Nikšića dobila je vrijednu donaciju - 1.000 litara ulja i 500 kilograma brašna, od porodica Musić i Delić koje godinama žive i rade u Njemačkoj.

"Vrijedna donacija će Narodnoj kuhinji biti isporučena poslije Božića. Porodice Musić i Delić su i ovoga puta odlučile da pomognu naš rad i na najljepši način završe godinu. Umjesto novčane pomoći, na naš lični zahtjev, dobićemo donaciju u vidu namirnica", kazala je Konstantina Vojinović.

Pomenute porodice su pored donacije obezbjedile i četvorednovno zimovanje na Žabljaku za deset mališana, korisnika kuhunje, uz puni aranžman.

"Sa mališanima će ići i dva profesora fizičkog vaspitanja kako bi djeca bila u potpunosti sigurna. Ovo je najljepši način na koji smo mogli da završimo ovu godinu i zadovoljno proslavimo predstojeće praznike. Zahvaljujemo se ovim divnim porodicama što su uvijek uz nas i naše sugrađane. Zahvaljujemo se i svima koji su do sada pomogli naš rad i svima želimo uspješnu godinu pred nama", poručila je Vojinović.

Bonus video: