Za vrijeme praznika u Podgorici dežuraće tri doma zdravlja

"Zdravstvene usluge u kovid centrima izabranog doktora za odrasle ZO Donja Gorica i za djecu Tološi će se pružati od deset do 17 sati. Uzorkovanje laboratorijskih nalaza za kovid pacijente biće u kovid ambulantama u istom vremenu", kaže se u saopštenju

2715 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Printscreen YouTube/Dom zdravlja Podgorica
Ilustracija, Foto: Printscreen YouTube/Dom zdravlja Podgorica

Domovi zdravlja u Bloku pet, Novoj varoši, Koniku, Tuzima i Zeti dežuraće za vrijeme novogodišnjih i bozićnih praznika.

Kako je saopšteno iz podgoričkog Doma zadravlja, izabrani doktor za odrasle radiće u zdravstevnim objektima (ZO) Blok pet, Nova Varoš i Konik od sedam do 21 sat.

Izabrani doktor za odrasle u Tuzima i Zeti radiće svakim danom od sedam do 14 sati.

U zdravstvenom objektu Nova Varoš izabrani doktor za djecu radiće 24 sata dnevno.

"Zdravstvene usluge u kovid centrima izabranog doktora za odrasle ZO Donja Gorica i za djecu Tološi će se pružati od deset do 17 sati. Uzorkovanje laboratorijskih nalaza za kovid pacijente biće u kovid ambulantama u istom vremenu", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, snimanje Rtg pluća za kovid pacijente će se obavljati u ZO Stari aerodrom od deset do 12 sati za vrijeme praznika.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u Bloku pet će raditi od sedam do 21 sat.

Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, od sedam do 19 sati.

Terapija će se, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana, od sedam do 19 sati.

"Kovid imunizacija u Studentskom centru neće raditi od 1. do 8. januara. Sa radom nastavlja 9. januara, po ustaljenom rasporedu, od osam do 20 sati", kaže se u saopštenju.

Bonus video: