Nimanbegu: Predstojeća godina da bude godina blagostanja, kolektivne posvjećenosti i jačanja političke kohezije

Nimanbegu naglašava da je doček Nove godine trenutak zajedništva, slavlja i radosti koju iščekujemo ispraćajući staru

2166 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Predsjednik Nove Demokratske Snage FORCA Genci Nimanbegu čestitao je Novu godinu i poželio da predstojeća bude godina blagostanja, kolektivne posvjećenosti i jačanja političke kohezije, više nade, socijalnog mira i prosperiteta za sve.

Nimanbegu je poručio da 2022. godinu privodimo kraju, ali da nastavljaju aktivnosti i inicijative preduzete sa odgovornošću i posvećenošću zajednici grada.

"I pored prepreka u realizacili našeg političkog programa, uspjeli smo da obezbijedimo sredstva u iznosu preko dva miliona eura i to za realizaciju glavnog projekta za sportski centar i stadion u Ulcinju, nastavak druge faze kaldrme u Starom gradu Kalaja, za eksproprijaciju zemljišta za spajanje dva bulevara (Gj.K.Skenderbeg i Teuta), stvaranju preduslova da Ulcinj dobije dvije nove obrazovne institucije (inovacioni centar i univerzitet). Predvodimo bezbroj projekata u sanaciji puteva i objekata kulture kako bi naš grad učinili centrom turizma na Mediteranu", navodi se u njegovoj čestitki.

Nimanbegu naglašava da je doček Nove godine trenutak zajedništva, slavlja i radosti koju iščekujemo ispraćajući staru.

"Prenoseći vam najbolje želje u svoje ime i u ime Nove Demokratske Snage FORCA, želim da 2023. bude zdrava, prosperitetna i uspješna godina za sve", kazao je Nimanbegu.

Bonus video: