Pogledajte kako su se mališani proveli na novogodišnjim programima u Herceg Novom i Baru

Na trgu ispred zgrade Opštine Herceg Novi nastupilo više od 400 djece iz Herceg Novog

3699 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opština Herceg Novi
Foto: Opština Herceg Novi

Dječija Nove godine organizovane su u Herceg Novom i baru.

Na trgu ispred zgrade Opštine Herceg Novi nastupilo je više od 400 djece iz Herceg Novog - horovi sve četiri osnovne škole, polaznici vrtića "Naša radost", đaci Muzičke škole, male mažoretke Gradske muzike Herceg Novi, mažoret klub "Lili", dječiji hor "Cvrkutići".

Oduševljenje okupljenih izazvalo je druženje sa Djeda Mrazom, koji je sletio na zgradu Opštine i potom se spustio kako bi pozdravio mališane. U vozić su se sa djecom uhvatili vilenjaci, jednorog, Meda Padington, Talking Anđela, a radoznalost su izazvali nasmijani pajaci na štulama.

Organizovana je radionica izrade ukrasa kojima su djeca okitila jelku, kao i karaoke, oslikavanje lica, te humanitarni bazar na kojem su prodavane dječije rukotvorine, a sva na taj način prikupljena sredstva biće usmjerena za nabavku didaktičkih pomagala za škole ili u humanitarne svrhe, u skladu sa procjenom uprava škola.

Dječijim novogodišnji programom u Baru počela je svečana ceremonija dočeka 2023. godine. Mnogobrojne mališane i njihove roditelje zabavljala su djeca hora "Antivari" kao i iz hora muzičke škole "Petar II Petrović Njegoš".

Danas je, prenosi Mediabiro.tv organizovano specijalno iznenađenje za mališane - sa zgrade Robne kuće spustili su se Djeda Mrazevi koji se djeci podijelili poklone.

Prisutni mališani su uživali u pjesmama.

Bonus video: