U Budvi više hiljada posjetilaca: Gibonni za doček ispred starogradskih zidina

Euforija se već svuda osjeća u metropoli turizma, gotovo svi lokali su puni, hoteli i privatni smještaj bilježe odličnu popunjenost

12119 pregleda 6 komentar(a)
Foto: TO Budva
Foto: TO Budva

Očekivano, sjajni, energični nastupi bosansko-hercegovačke grupe "Dubioza kolektiv" i velikana regionalne i evropske elektronske scene, Denisa Sulte i Marka Nastića započeo je sinoć trodnevni program javnog dočeka, koji na trgu ispred Staroga grada organizuju Turistička organizacija i Opština Budva.

Više hiljada turista već je došlo u grad, o tome svjedoče gužve u gradu od ranog jutra.

BD Dubioza kolektiv
foto: TO Budva

Euforija se već svuda osjeća u metropoli turizma, gotovo svi lokali su puni, hoteli i privatni smještaj bilježe odličnu popunjenost.

Organizatori očekuju da će ovo biti najposjećeniji javni doček Nove godine u dvodecenijskoj tradiciji organizaovanja ispod starogradskih bedema.

A posjetioce će u Novu godinu svojim nastupom na centralnoj bini uvesti hrvatske zvijezda Zlatan Stipišić Gibonni koji će nastupiti na centralnoj bini.

Prije njega nastupiće evrovizijsko iznenađenje, predstavnica Srbije na tom takmičenju Konstrakta.

Početak ove praznične noći obilježiće "Akademia" i "The Grupa" - primorske grupe čiji nastupi uvijek plijene pažnju publike. Tačno u ponoć, organizatori najavljuju spektakularni vatromet.

Sara Jo, Senidah i Dino Merlin zvijezde su treće budvanske novogodišnje noći koju će otvoriti gradski bendovi “Refugee Jesus & Apostles” i “Izi Bejb i Jack Lupino”.

Bonus video: