Građani i gosti Tivta na Pinama dočekali Novu godinu

Novogodišnje druženje se nastavlja i danas, a koncert zvijezde večeri Željka Bebeka, počinje u 23 sata

16363 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Mediabiro.tv
Foto: Mediabiro.tv

Doček Nove godine na otvorenom organizovan je i u Tivtu.

Građani Tivta i gosti ispratili su 2022. i dočekali 2023. godinu uz Indiru (ex Colonia)

Prije njenog nastupa okupljene je u novogodišnjoj noći zabavljao Perpetuum Mobile Band iz Srbije.

Nova godina Tivat
foto: Mediabiro.tv

Direktorica TO Tivta, Danica Banjević za Mediabiro.tv kazala je da su zadovoljni popunjenošću kapaciteta tokom novogodišnjih praznika, kako u hotelskom tako i u privatnom smještaju.

"Prema posljednjim podacima u Tivtu je registrovano 2.800 turista, i kada to uporedimo sa godinama prije korona pandemije, odnosno novogodišnjim nastupima imamo čak dva puta veću popunjenost. Novogodišnji događaji su započeli juče sa dječjim novogodišnjim programom, druženje se nastavilo i danas sa prednovogodišnjim zagrijavanjem odnosno žurkom sa DJ Šar", kazala je Banjević.

Zvijezda novogodišnje noći, Indira ex Colonia kazala je da je svakom izvođaču falilo novogodišnjeg stejdža, te da se izuzetno raduje što je nakon par godina opet publici priredila nezaboravnu novogodišnju noć.

Nova godina Tivat
foto: Mediabiro.tv

"Ja sam ovdje domaća, ja čim sletim u Crnu Goru svi me dočekaju prekrasno, i raduje me što je publika u Tivtu u novu godinu ušla upravo sa mojim pjesmama”, kazala je Indira za Mediabiro.tv.

Novogodišnje druženje se nastavlja i danas - od 12 do 14 sati nastupiće Verica Čuljković, električna violina i DJ Danilo Radusinović iz Podgorice, a u večernjim satima od 21 do 22.30 tamburaški sastav La Banda iz Novog Sada.

Koncert zvijezde večeri Željka Bebeka, počinje u 23 sata.

Bonus video: