Potvrđeni dodatni letovi iz Beograda za Tivat u toku Praznika mimoze

Herceg Novi mora da bude vidljiviji i konkurentniji na turističkom tržištu regiona i Evrope uopšte. Ovo će ujedno biti i početak promotivnih aktivnosti za narednu ljetnju turističku sezonu", kazao je sekretar za turizam, ekonomski razvoj i investicije Nenad Vitomirović

3791 pregleda 0 komentar(a)
Herceg Novi (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Herceg Novi (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i investicije Opštine Herceg Novi dogovorio je sa crnogorskom nacionalnom avio kompanijom organizaciju većeg broj letova iz Beograda za Tivat u toku 54. Praznika mimoze.

Direktor prodaje kompanije Air Montenegro, Dejan Pižurica saopštio je da će termini u kojima će se dodatni letovi odvijati biti objavljeni sredinom januara.

Dodatni letovi u toku Praznika mimoze, kako je kazao sekretar za turizam, ekonomski razvoj i investicije Nenad Vitomirović, omogućiće bolju popunjenost smještajnih kapaciteta i povećati broj turista tokom februara i marta.

"Očekujemo znatno veći broj gostiju iz Srbije jer 54. Praznik mimoze počinje 17. februara, a u tom periodu su i praznici u Srbiji. Program je inoviran u odnosu na prethodne godine i koncipiran tako da nudi zanimljive sadržaje za sve ukuse i generacije. Nadamo se uspješnom dogovoru sa agencijama iz Banja Luke. Naš cilj nije samo bolja posjeta u toku Praznika mimoze, jer nakon toga slijede Vaskršnji praznici i 1. maj. Herceg Novi mora da bude vidljiviji i konkurentniji na turističkom tržištu regiona i Evrope uopšte. Ovo će ujedno biti i početak promotivnih aktivnosti za narednu ljetnju turističku sezonu", rekao je Vitomirović.

U saopštenju Opštine Herceg Novi navodi se da će sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj sagledati mogućnost uvođenja čarter letova iz Banja Luke.

Bonus video: