Dukaj: Multikonfesionalni i multietnički sklad Bijelog Polja treba posebno njegovati

"Uz podršku sa centralnog nivoa, i u saradnji sa dijasporom, uvjeren sam da Bijelo Polje ima uslove za put napretka i prosperiteta", naglasio je Dukaj

3161 pregleda 5 komentar(a)
Dukaj, Foto: Luka Zeković
Dukaj, Foto: Luka Zeković

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je 3. januar, Dan opštine Bijelo Polje, gradskom rukovodstvu i građankama i građanima tog grada.

"Bjelopoljska opština je područje sa potencijalima za razvoj svih grana privrede, a posebno poljoprivrede i turizma. To je dobra osnova za unapređenje kvaliteta života građana koji tamo žive i planiraju da tu i ostanu", navodi se u saopštenju Ministarstva javne uprave.

Dukaj ističe da je uvjeren da će uz podršku sa centralnog nivoa, i u saradnji sa dijasporom, uvjeren da Bijelo Polje ima uslove za put napretka i prosperiteta.

"Ono što posebno krasi Bijelo Polje, jeste multikonfesionalni i multietnički sklad. To je bogatstvo, koje treba da nastavite da njegujete sa posebnim senzibilitetom", kazao je Dukaj.

Kako kaže, "s obzirom na sve navedeno, kao i prirodne ljepote koje krase ovo područje, vjerujem da će grad dostići standarde kvalitetnog života ljudi, koji neće odlaziti, već se vraćati da tu i ostanu".

"Uz najbolje želje vama, svim građankama i građanima Bijelog Polja, još jednom čestitam 3. januar", zaključio je Dukaj.

Bonus video: