Ibrahimović: Bijelo Polje može i mora biti lokomotiva razvoja države

"Siguran sam da će lokalna vlast, u vremenu koje je pred nama, odgovorno i predano raditi na unapređenju životnog standarda građana, uz stvaranje još boljeg ambijenta za razvoj privrede”, kazao je lider Bošnjačke stranke

3090 pregleda 16 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Luka Zeković
Ibrahimović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Bošnjačke stranke i potpredsjednik Vlade Ervin Ibrahimović, uputio je čestitku povodom 3. januara – Dana opštine Bijelo Polje, predsjedniku te opštine Petru Smoloviću, predsjedniku Skupštine opštine Ernadu Suljeviću, odbornicima i svim građanima Bijelog Polja.

“Dan opštine Bijelo Polje je prilika da ukažemo na značaj multietničkog sklada, kao najvećeg bogatstva Crne Gore. Upravo je Bijelo Polje najbolji pokazatelj dobrih komšijskih i prijateljskih odnosa pripadnika različitih vjera, nacija i kultura", naveo je Ibrahimović u čestitki.

Kazao je da Bijelo Polje, kao najveća opština na sjeveru, sa brojnim prirodnim resursima, uz podršku Vlade "može i mora biti lokomotiva razvoja" Crne Gore.

"Siguran sam da će lokalna vlast, u vremenu koje je pred nama, odgovorno i predano raditi na unapređenju životnog standarda građana, uz stvaranje još boljeg ambijenta za razvoj privrede”, navodi se u čestitki Ibrahimovića.

Bonus video: