Bečić: Bijelo Polje kao svijetli primjer međuvjerskog i međunacionalnog sklada

"U nadi da će ski, speleološki, vjerski i zdravstveni turizam postati stubovi na kojima će se graditi snažno Bijelo Polje svih svojih građana, još jednom, vama i građanima Bijelog Polja čestitam Dan opštine i Dan oslobođenja"

2736 pregleda 4 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora

Bijelo Polje služi kao svijetli primjer međuvjerskog i međunacionalnog sklada, sa zadivljujućim prirodnim potencijalima pogodnim za stvaranje novih ponuda na turističkoj mapi naše države, kako bi tokom zimske sezone cijeli sjever imao šta da ponudi našim gostima, rekao je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

Kako se navodi u saopštenju Demokratske Crne Gore on je to poručio čestitajući u svoje i ime partije Dan Opštine Bijelo Polje predsjedniku Opštine Petru Smoloviću, predsjedniku Skupštine opštine Ernadu Suljeviću, odbornicama i odbornicima Skupštine opštine, kao i svim građankama i građanima Bijelog Polja.

"Trećeg januara se svi prisjećamo hrabrih boraca sedme crnogorske omladinske brigade, koji su na današnji dan prije 78 godina oslobodili Bijelo Polje od fašističke okupacije i donijeli slobodu pokoljenjima koja dolaze", dodao je Bečić.

Kaže da su Bjelasica i Đalovića pećina potencijali koji se do kraja moraju valorizovati.

"Kao i mineralni i termalni izvori koji predstvljaju veliku razvojnu šansu naše države. U nadi da će ski, speleološki, vjerski i zdravstveni turizam postati stubovi na kojima će se graditi snažno Bijelo Polje svih svojih građana, još jednom, vama i građanima Bijelog Polja čestitam Dan opštine i Dan oslobođenja", zaključio je Bečić.

Bonus video: