Podgorica vinska prijestonica

"Godina 2017. nije bila nimalo na ruku vinogradarima, ali zahvaljujući stručnom timu Plantažama uspjeli smo da i pored svih ekstremnih uslova koji su vladali i tokom aprila kada smo imali mrazeve i tokom ljeta kada su bile ekstremno visoke temperature i suša, dobijemo 14 miliona kilograma vinskog grožđa koje se trenutno nalazi u našim podrumima, u našim riznicama vina i koje je ušlo u proces proizvodnje"
60 pregleda 0 komentar(a)
Plantaže Dani berbe, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Plantaže Dani berbe, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 22.09.2017. 07:54h

Povodom uspješnog završetka berbe grožđa na Ćemovskom polju, kompanija "13 Jul - Plantaže" je i ove godine, kao što je to i ranije činila, organizovala manifestaciju "Dani berbe 2017" u Glavnom gradu, uz bogat muzički program, te su zajedno sa našim sugrađanima obilježili kraj još jedne uspješne berbe.

"Moram da kažem da je pravi način da se uspješna berba 2017. proslavi jedino ovaj, sa našim sugrađanima, u centru Glavnog grada u srcu naše Podgorice, prave vinske prijestonice i ono što mnogi možda ne znaju jeste da je Podgorica zaista jedna od dvije prijestonice u Evropi koja posjeduje najveće vinograde u jednom kompleksu u srcu Glavnog grada".

"Godina 2017. nije bila onako nimalo na ruku vinogradarima, ali zahvaljujući stručnom timu Plantažama uspjeli smo da i pored svih ekstremnih uslova koji su vladali i tokom aprila kada smo imali mrazeve i tokom ljeta kada su bile ekstremno visoke temperature i suša, dobijemo 14 miliona kilograma vinskog grožđa koje se trenutno nalazi u našim podrumima, u našim riznicama vina i koje je ušlo u proces proizvodnje", izjavila je Dijana Milošević.

(PROMO)