Volonteri CG pokrenuli akciju za 150 socijalno ugroženih porodica iz Nikšića

Svi koji žele da uplate sredstva za pomenutu akciju mogu to uraditi na žiro račun Fondacije: 520-9194-41 sa naznakom – Donacija za dobrotvornu akciju VCG, ili bez odlaska u banku pomoću linka: https://www.volontericrnegore.me/doniraj-pomozi

3671 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Volonteri Crne Gore
Foto: Volonteri Crne Gore

Fondacija Volonteri Crne Gore pokrenula je akciju prikupljanja hrane i garderobe za 150 socijalno ugroženih porodica iz Nikšića.

„Svjesni teške materijalne situacije, primarno nezaposlenih lica i korisnika materijalnih davanja, želimo da uz pomoć građana i društveno odgovornih kompanija budemo uz najugroženije sugrađane. Pozivamo sve zainteresovane da podrže akciju na način što će donirati hranu i garderobu, ili uplatiti sredstva na žiro račun Fondacije“, kazala je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore.

Kako je istakla, Volonteri Crne Gore se od osnivanja bave aktivnim pružanjem pomoći i podrške najugroženijim kategorijama društva.

„Vrijeme je dosta izazovno za organizaciju ovih aktivnosti, jer veliki broj građana živi u siromaštvu ili skromno, bez mogućnosti odvajanja sredstava za doniranje drugim licima. Ipak, građani svakodnevno doniraju i pružaju nam nadu da je solidarnost i u ovim okolnostima nešto što krasi crnogorsko društvo”, rekla je Došen.

Svi koji žele da uplate sredstva za pomenutu akciju mogu to uraditi na žiro račun Fondacije: 520-9194-41 sa naznakom – Donacija za dobrotvornu akciju VCG, ili bez odlaska u banku pomoću linka:

https://www.volontericrnegore.me/doniraj-pomozi

Bonus video: