Piperović: Bemaks nikada nije kupio nijednu lopatu pijeska

"Ukoliko u roku od tri dana ne da podatke, Bemax će zbog povrede prava ličnosti tužiti gospodina Ulićevića i omogućiti mu da se kod redovnog suda sjeti ili prisjeti kada je i od koga Bemax nabavljao šljunak na način kako je on to predstavio"

12261 pregleda 29 komentar(a)
Piperović, Foto: Boris Pejović
Piperović, Foto: Boris Pejović

Pravni zastupnik kompanije "Bemax", advokat Zoran Piperović, tvrdi da ta firma nikada nije kupila "nijednu lopatu pijeska".

On je reagovao nakon što je odbornik Prave Crne Gore u Skupštini opštine Zeta, Svetozar Ulićević, ranije danas saopštio da je "Bemax preuzimao šljunak od drugih kompanija, koje su vadile šljunak u koritu rijeke Morače i tako pokušao da pobjegne od odgovornosti za nelegalnu eksploataciju šljunka".

"Danas je odbornik Ulćević iz Prave Crne Gore u Zeti izjavio kako je Bemax lukavo na način što je kupovao šljunak od firmi koje su ga vadile iz Morače i na taj način prikrivao tragove. Gospodin odbornik nije kazao od koje firme, kada, koliko, u kojoj godini, da li je to jedna ili više firmi, da li je kupovao šljunak od fizičkih lica", kaže Piperović.

Dodaje da bi Ulićević to trebao da uradi.

"Istine radi, odmah ili ovih dana. A, kompanija Bemax nije lopatu šljunka kupila, nikada, ni od koga. Ukoliko u roku od tri dana ne da podatke, Bemax će zbog povrede prava ličnosti tužiti gospodina Ulićevića i omogućiti mu da se kod redovnog suda sjeti ili prisjeti kada je i od koga Bemax nabavljao šljunak na način kako je on to predstavio", poručio je Piperović.

Bonus video: