Anonimna donacija: drva za ogrijev za 16 porodica iz Nikšića

Vrijednost donacije je oko šest hiljada eura

5123 pregleda 12 komentar(a)
Foto: NVO Izvor života
Foto: NVO Izvor života

Nevladina organizacija (NVO) „Izvor života“, zahvaljujući anonimnoj donaciji iz Njemačke, obezbjedila je drva za ogrijev za 16 porodica iz Nikšića.

„Radi se o višečlanim porodicama, starim licima i samohranim majkama. Dobili su po pet metara drva, a podjela je izvršena tokom decembra i početkom januara. Kupili smo i dvije klime i tri grijalice za korisnike naše kuhinje. Veoma smo ponosni na naše prijatelje iz dijaspore koji brinu o našim sugrađanima i u ovako teškom vremenu“, kazala je Konstantina Vojinović.

Prema njenim riječima, vrijednost donacije je oko šest hiljada eura.

„Kao samohrana majka trogodišnje djevojčice veoma sam zahvalna na ovoj pomoći, jer od primanja koja imam ne bih uspjela da obezbjedim drva. Zahvalna sam 'Izvoru života' i Narodnoj kuhinji na svakoj pruženoj pomoći,a posebnu zahvalnost dugujem anonimnom donatoru. Manje brinem kad znam da je neko uz nas“, kazala je Marija, koja se obradovala drvima za ogrijev.

Vojinović je istakla da sa donatorima iz Njemačke imaju dugogodišnju uspješnu saradnju i da se nadaju i daljem „uspješnom djeljenju dobrote“.

Bonus video: