Zoran Vukčević: Najbolji smo u regionu

U takmičarskom dijelu prvenstva, najuspješniji je bio Eldin Krivošić, koji je pobijedio u kategoriji ženska frizura fantazi, dok je Zorana Vukčević postala vicešampionka u pravljenju punđi za mlade
370 pregleda 4 komentar(a)
Zoran Vukčević Pariz, Foto: Privatna arhiva
Zoran Vukčević Pariz, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 20.09.2017. 18:18h

Crnogorska reprezentacija frizera ostvarila je veliki uspjeh na svjetskom prvenstvu u Parizu, osvojivši nekoliko medalja, nagrada i priznanja.

U takmičarskom dijelu najuspješniji je bio Eldin Krivošić, koji je pobijedio u kategoriji ženska frizura fantazi, dok je Zorana Vukčević postala vicešampionka u pravljenju punđi za mlade.

Peto mjesto zauzela je ekipa juniora u sastavu Luka Bulatović, Filip Milošević i Miloš Živković, kao i seniorski tima koji čine Danica Petrović, Ilija Ljumović i Veljo Stevanović.

Za vrijeme kongresa, crnogorski članovi žirija Dragan Marović i Rašid Brzać dobili su priznanje za izuzetan doprinos struci.

Poznati podgorički frizer Zoran Vukčević na ovoj manifestaciji osvojio je dva prestižna priznanja - njegova akademija dobila je titulu najbolje na svijetu, a njega je planetarna frizerska organizacija proglasila za svjetskog ambasadora struke.

“Prijatno sam iznenađen priznanjem koje sam dobio od svjetske organizacije, ujedno sam i jako ponosan njime, kao i veličanstvenim uspjehom naših takmičara, koji će, slobodan sam to reći, teško ko ponoviti”, ispričao je on. “Ovim smo povratili primat i potvrdili da smo, što se regiona tiče, najbolja reprezentacija i da se naš rad izuzetno vrednuje na svjetskom nivou”, dodaje Vukčević.

“Veliku zahvalnost dugujemo i trenerima Isidori Radić, Milošu Koborskom i Draganu Andrejiću iz Beograda. Svojim predanim i požrtvovanim radom doprinijeli su našem uspjehu. Posebnu zahvalnost dugujemo Mirsanu Agiću iz Pariza, našem sponzoru i članu žirija, koji je svo vrijeme boravka reprezentacije u Parizu, bio na usluzi timu”, izjavio je Zoran Vukčević.

Bonus video: