Bjelica: Saopštenje Univerziteta ne odgovara stvarnosti

"Odgovorno tvrdim da niti jedan član Senata Univerziteta Crne Gore na današnjoj sjednici nije apostrofirao ulogu senatora i predsjednika UOUCG prof. dr Duška Bjelicu izuzev rektorke Radmile Vojvodić u nastaloj krizi na UCG"
78 pregleda 6 komentar(a)
Duško Bjelica, Foto: UCG
Duško Bjelica, Foto: UCG
Ažurirano: 20.09.2017. 17:17h

Predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Duško Bjelica saopštio je da zvanično saopštenje za javnost sa današnje sjednice Senata UCG "u većem dijelu ne odgovara stvarnosti i onome što se dešavalo na istoj".

Univetzitet Crne Gore ranije danas je saopštio, između ostalog, da nije bilo primjedbi na plan rada Visoke medicinske škole u Beranama.

"Odgovorno tvrdim da niti jedan član Senata Univerziteta Crne Gore na današnjoj sjednici nije apostrofirao ulogu senatora i predsjednika UOUCG prof. dr Duška Bjelicu izuzev rektorke Radmile Vojvodić u nastaloj krizi na UCG. Takođe niti jedan član Senata nije diskutovao o odluci UO UCG koja osporava izbor prorektora koje je predložila rektorka Vojvodić osim nje. Niti se Senat oko toga izjašnjavao. O izvještaju radne grupe o Visokoj medicinskoj školi u Beranama koju je formirala rektorka se takođe nije glasalo. Na druge navode u saopštenju sa Senata nemam primjedbi", navodi se u reagovanju Bjelice.

Bonus video: