NVO 35 mm: Abazović očajnički želi da kopira sistem žigosanja koji je uspostavio njegov idol Đukanović

"U tom sistemu prvo se targetiraju novinari, a danas jedna od najprofesionalnijih i najčasnijih NVO u Crnoj Gori"

4700 pregleda 11 komentar(a)
Foto: NVO 35 mm
Foto: NVO 35 mm

NVO 35 mm saopštila je da izražava punu podršku aktivnostima i angažmanu NVO Udruženje Roditelji.

Kako se navodi u saopštenju koje je potpisao Darko Ivanović, izvršni direktor NVO 35 mm, Udruženje Roditelji se danas našlo pod brutalnim pritiskom copy-paste autokrate Dritana Abazovića koji svakim danom sve više liči na svoje političke idole iz susjedstva.

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović ranije danas izjavio je da je Udruženje Roditelji nevladina organizacija koja je politička organizacija bivšeg ministra prosvjete i da ona stalno napada ministre i Vladu Crne Gore.

"Najžalije je što su ovakvu atmosferu kreirale sve političke elite prije Abazovića, i tako je ovaj demokrata pripravnik samo nastavio putem najgorih praksi onih koje je kritikovao, što pokazuje dvije stvari: koliko u fotelji pojedinac izgubi osjećaj za konstruktivnu kritiku i koliko očajnički želi da kopira sistem žigosanja "sramotnih ljudi" koji je u posljednjih 30 godina uspostavio njegov idol Milo Đukanović - gdje se prvo targetiraju novinari, a danas jedna od najprofesionalnijih i najčasnijih NVO u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju NVO 35 mm.

Zaboravio je Abazović, piše u saopštenju, da se i sam podigao iz NVO kolijevke i da mu je u njegovom "usponu" i te kako pomogla NVO zajednica koju danas na najprizemniji način blati i ponižava.

"I tu je prihvatio najgori dio politika prethodnika u Crnoj Gori: sistem - 'kad ti nešto ne odgovara ti mu zalijepi etiketu', navodi ova NVO.

Pozvali su čitav NVO sektor koji, kako kažu, nije prihvatio pozicije u njegovom "sistemu" da reaguje.

"Jer danas su na tapetu ovog nazovi demokrate 'NVO roditelji', dok su juče baražne paljbe od njegove partije i njemu prijateljski naklonjenih medija iz susjedstva trpjeli Vujović, Uljarević, Radulović i Gorjanc Prelević, a sjutra opet svi koji reaguju na manipulatorske, uvredljive i skandalozne izjave evo više od pola godine odlazećeg premijera. Uvrede neće proći ovog i nijednog sljedećeg puta", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: