Nikola Marković iz Podgorice srećni dobitnik automobila

Završena nagradna igra Lovćen banke i kompanije Mastercard „Točak sreće karticom se pokreće''. Srećnim dobitnicima uručene nagrade

42649 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Lovćen banka
Foto: Lovćen banka

Završena je velika nagradna igra Lovćen banke i kompanije Mastercard „Točak sreće karticom se pokreće“.

Pravo učešća u nagradnoj igri su imala fizička lica koja su u periodu trajanja nagradne igre, od 15. novembra 2022. godine do 15. januara 2023. godine, ostvarila transakciju na POS aparatu ili prilikom online kupovine sa minimalnim iznosom od 5 eura po transakciji, koristeći neku od Mastercard kartica Lovćen banke.

Korišćenjem softvera za nasumični izbor, obrađeno je preko 237000 transakcija i izvučeni su srećni dobitnici. Najviše sreće su imali:

  • Nikola Marković iz Podgorice koji je osvojio glavnu nagradu – automobil marke Renault – CLIO
  • Snežana Gurešić iz Budve koja je osvojila drugu nagradu – električni trotinet MS energy e10
  • Milena Perović Korać iz Podgorice koja je osvojila treću nagradu – biciklo ULTRA NITRO 29 HDB L

Dobitnik glavne nagrade je sa Lovćen bankom riješio stambeno pitanje kroz stambeni kredit. Sada je kao nagradu dobio i novi automobil. Na pitanje kako se osjećao kad je dobio informaciju o nagradi, Nikola Marković je rekao:

„Za mene je vijest o nagradi bila potpuno iznenađenje, naravno krajnje pozitivno i prijatno. Početno stanje šoka, a onda je uslijedilo čestitanje od svih u okruženju, tako da dugujem zahvalnost Lovćen banci.

Nijesam aktivni vozač tako da ću automobil pokloniti supruzi, uz obećanje da ću se konačno aktivirati i početi da vozim.“

Snežana Gurešić iz Budve, koja je dobila drugu nagradu (električni trotinet MS energy e10) je istakla da se nagradi veoma obradovala i da će joj puno pomoći da savlada gužve u Budvi, prilikom odlaska na posao ili plažu.

Lovćen banka
foto: Lovćen banka

Jovana Popović, direktorica Sektora ljudskih resursa, marketinga i razvoja proizvoda Lovćen banke ne krije zadovoljstvo i kaže:

U ime cijelog tima Lovćen banke čestitam dobitnicima nagradne igre „Točak sreće karticom se pokreće“, Nikoli Markoviću, Snežani Gurešić i Mileni Perović Korać. Posebno nas raduje što će ove nagrade doprinijeti boljem kvalitetu života vas i vaših porodica.

Završena je još jedna nagradna igra Lovćen banke, koja je organizovana u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom Mastercard. Zahvaljujem svima koji su učestvovali u nagradnoj igri.

Lovćen banka i Mastercard će i u narednom periodu osmišljavati nove promocije i kreirati benefite za klijente Mastercard platnih kartica Lovćen banke. Na ovaj način, pored toga što klijenti Lovćen banke koriste značajne benefite koje ove kartice sa sobom nose, dobijaju mogućnost da dodatno uživaju u šopingu i isčekivanju vrijednih poklona.

Lovćen banka
foto: Lovćen banka

Olga Dedović, direktorica za odnose sa klijentima na tržištu Crne Gore u kompaniji Mastercard ističe: U užurbanom vremenu u kome živimo, praktičnost, sigurnost i brzina su vrijednosti koje svi cijenimo, naročito u segmentu plaćanja, te ne čudi da su platne kartice postale sastavni dio naše svakodnevice, a u prilog čemu govori i podatak naše MasterIndex Crna Gora studije za 2022. godinu da svaki treći stanovnik naše zemlje plaća plastikom svakoga dana. Nagradna igra koju smo organizovali sa našim partnerom Lovćen bankom izvrsna je prilika da nagradimo lojalnost naših korisnika kartica, ali i da ohrabrimo nove korisnike da iskuse sigurno iskustvo bezgotovinskih plaćanja bilo kada i bilo gdje.“