Abazović sa saradnicima u zvaničnoj posjeti Ulcinju

Visoka delegacija će prvo u zgradi Opštine održati sastanak sa predsjednikom Omerom Bajraktarijem i njegovim saradnicima. Zatim je planirana i posjeta Domu zdravlja Ulcinj, jedinici za hitnu medicinsku pomoć Ulcinj i Porodilištu, obilazak Velike skele

13146 pregleda 13 komentar(a)
Dio delegacije, Foto: Samir Adrović
Dio delegacije, Foto: Samir Adrović

Premijer Dritan Abazović sa saradnicima stigao je u radnu posjetu Ulcinju, a ispred zgrade Opštine dočekali su ga čelnici te ustanove i mještani.

Zajedno sa Abazovićem u najjužniju opštinu stigli su i potpredsjednik Vlade i ministrar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković, ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović, ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurović, ministar zdravlja Dragoslav Šćekić, ministar ljudskih i manjinskih prava Fatmir Đeka i ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević.

Kako je saopšteno iz kabineta premijera, visoka delegacija prvo će u zgradi Opštine održati sasatanak sa predsjednikom Omerom Bajraktarijem i njegovim saradnicima, a u fokusu interesovanja biće brojni razvojni projekti koji se tiču najjužnije crnogorske opštine.

Sa dočeka
Sa dočekafoto: Samir Adrović

Zatim je planirana i posjeta Domu zdravlja Ulcinj, jedinici za hitnu medicinsku pomoć Ulcinj i Porodilištu, obilazak Velike skele gdje je u toku realizacija milionskog projekta, lokacije bivšeg hotela Galeb gdje bi uskoro trebalo da počne gradnja novog hotela sa pet zvjezdica, Port Milene, Velike plaže sa potencijalnim investitorima i lokaliteta na kome će se graditi fudbalski stadion.

Bonus video: