Nova filijala Zapad banke u Kotoru zvanično je otpočela rad

Zapad banka AD Podgorica otvorila je vrata nove filijale u Kotoru na adresi - Put prvoboraca 201, u naselju Škaljari.

16385 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Zapad banka
Foto: Zapad banka

Nova filijala Zapad banke AD Podgorica u Kotoru zvanično je otpočela rad sa klijentima u ponedjeljak 23.01.2023. godine, dok je svečana ceremonija otvaranja upriličena u petak, 27.01.2023. godine.

Otvaranjem vrata svoje nove poslovnice, dodatno će biti ojačana podrška, kako stanovništvu tog dijela primorskog regiona, tako i tamošnje privrede.

Otvaranje filijale u Kotoru predstavlja nastavak širenja mreže poslovnica Zapad banke u Crnoj Gori, koje će, pored već aktivnih filijala u Podgorici i Nikšiću, nadalje, egzistirati i na crnogorskom primorju.

Zapad banka, Kotor
foto: Zapad banka

Nova Filijala, kao i ostale poslovnice Zapad banke, nudiće sve standardne bankarske proizvode i usluge, fizičkim i pravnim licima, gdje će, kroz povoljne i konkuretne kamatne stope, kako na kredite, tako i na depozite, maksimalno stimulisati fer odnos sa svojim postojećim i potencijalnim klijentima.

Uporedo sa širenjem mreže, Banka intenzivno i pažlijvo radi na podizanju kvaliteta usluge, u kontinuitetu osluškujući zadovoljstvo klijenata i njihove potrebe.

Permanentnim ulaganjem u infrastrukturu, Banka je, istovremeno, dodatno intenzivirala napore u obuci zaposlenih iz različitih oblasti bankarskog poslovanja, sa ciljem uspostavljanja drugačijeg, još naprednijeg i efikasnijeg sistema - standarda usluge.

Poslovanje, zasnovano na ostvarenom višegodišnjem pozitivnom rezultatu Banke, kao i stabilni pokazatelji likvidnosti, bez sumnje, potvrđuju da se radi o sigurnoj finansijskoj i instituciji vrijednoj povjerenja.

Zapad banka AD Podgorica otvorila je vrata nove filijale u Kotoru na adresi - Put prvoboraca 201, u naselju Škaljari.

Klijentima će biti na usluzi radnim danima, od 08:00 do 16:00h, dok će rad sa strankama obavljati u periodu od 08:30 do 15:30h.