Rezerviši Samsung telefone najnovije S23 serije u kompaniji One

Nakon promotivnog perioda, prodaja najnovije serije Samsung Galaxy telefona počinje 17. februara.

14767 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One
Foto: One

Odmah nakon premijernog predstavljanja najnovijih modela Samsung Galaxy S23 serije telefona, One korisnici već od danas pa sve do 16. februara imaju mogućnost rezervacije putem sajta www.1.me.

Korisnik koji rezerviše jedan od modela ove serije, S23, S23+ i S23 Ultra, osim što među prvima postaje vlasnik najnovijeg modela, dobija i vrijednost više. Tokom promotivnog perioda, rezervacijom korisnik dobija model sa većom memorijom, po cijeni modela sa manjom.

“Novi Samsung modeli obradovaće gejmere, zaljubljenike u fotografiju, i sve one kreativce koji uživaju u kreiranju video sadržaja ili bilježenju vrijednih trenutaka u životu. Takođe, i ovom serijom Samsung je pokazao da je kreirao ekološko osviješćen proizvod izvanrednih performansi, te je ovaj model savršen za korisnike koji svojim izborima doprinose održivosti,” poručio je Miraš Šljivančanin, menadžer sektora za uređaje u kompaniji One.

One
foto: Miraš Šljivančanin

Novi Galaxy S23 telefoni zbog svojih inovativnih karakteristika zasigurno će zaokupiti pažnju svih korisnika kojima je vrhunska kamera važan kriterijum. Njihova kamera ima najveću rezoluciju na tržištu i pruža mogućnost za snimanje najboljih noćnih fotografija, ali i portreta.

Nakon promotivnog perioda, prodaja najnovije serije Samsung Galaxy telefona počinje 17. februara.