Kovid vakcinalni punk od ponedjeljka u DZ Nova Varoš

"Dom zdravlja Glavnog grada tu odluku je donio pomno prateći razvoj epidemioloske situacije u Glavnom gradu i s obzirom na to da spadamo u zemlju sa najmanjim brojem inficiranih na dnevnom nivou..."

1986 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dom zdravlja Podgorica saopštio je da će se Kovid vakcinalni punk od ponedjeljka (6. februar) nalaziti u renoviranom zdravstvenom objektu Doma zdravlja Glavnog grada - "Nova Varos".

Kako kažu iz DZ Podgorica to će donijeti veće benefite i zaposlenima i građanima u cilju kvalitetnije zdravstvene zaštite.

"Dom zdravlja Glavnog grada tu odluku je donio pomno prateći razvoj epidemioloske situacije u Glavnom gradu i s obzirom na to da spadamo u zemlju sa najmanjim brojem inficiranih na dnevnom nivou, a zbog pojačanja redovnog procesa rada i racionalizacije ljudskih resursa, piše u saopštenju.

Navode da će imunizacija obavljati radnim danima od 8 do 16 sati, a da se građani bez prethodnog zakazivanja termina mogu vakcinisati raspoloživim dozama vakcina sljedećih proizvođača: 1.Fajzer za primo dozu, 2.Fajzer dvokomponentni kao buster doza i 3.Sinofarm.

Bonus video: