Na putu ka kolašinskim skijalištima bez zastoja, više reda uvedeno na parkinzima

Na državnom skijalištu Kolašin 1600 zadovoljni su posjetom, ali i činjenicom da se do ski-staza danas stiže bez čekanja u kolonama na putu. Objašnjavaju kako je danas na terenu i Komunalna policija, kao i veći broj službenika policije

19930 pregleda 23 komentar(a)
Foto: Dragana Šćepanović
Foto: Dragana Šćepanović

Za razliku od minulog vikenda, za sada, na putu prema kolašinskim skijalištima, nema zastoja, a više reda, u odnosu na prije sedam dana, uvedeno je i na parkinzima.

Kako su "Vijestima" nezvanično kazali u kolašinskoj policiji, danas im pomaže patrola kolega iz Mojkovca, što olakšava regulisanje saobraćaja na devet kilometara puta od grada do Bjelasice. Drugačija je, objašnjavaju i organizacjia na parkinzima. Sjutra će ispomoć kolašinskim biti bjelopoljski policajci.

Na državnom skijalištu Kolašin 1600 zadovoljni su posjetom, ali i činjenicom da se do ski-staza danas stiže bez čekanja u kolonama na putu. Objašnjavaju kako je danas na terenu i Komunalna policija, kao i veći broj službenika policije.

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, na jučerašnjem sastanku načelnika Odjeljenja bezbjednosti (OB) Zorana Braunovića sa predstavnicima nadležnih gradskih službi i skijališta, dogovorena su rješenja, kojim bi trebalo da se, ubuduće, na bolji način organizuje saobraćaj prema skijalištima.

To se, između ostalog, odnosi i na autobuse, koji su minulog vikenda na parkinzima ski-centra, zbog gužvi, pravili mnogo problema. Jedna od ideja je i da oni ubuduće budu parkirani u gradu, a da se gosti kombijima prevoze do Bjelasice. Takođe, sva vozila bez adekvatne zimske opreme, biće odmah isključivana iz saobraćaja te se automobilima sa „ljetnjim“ gumama neće moći put planine.

Bonus video: